Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Τον Λεβεντάκη και τον γιο του συνέλαβαν στον Πειραιά. Όλο το παρασκήνιο και η Μιζεράκη


Ο εφοπλιστής Γιώργος και ο γιος του Γιάννης Λεβεντάκης  -που πρόσφατα έχει εμφανιστεί στο ριάλιτι  Game of Love του ΑΝΤ1- είναι τελικά αυτοί που συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση, ενώ η 47χρονη για αντίσταση κατά της Αρχής και για παράβαση του νόμου προστασίας περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Ο 56χρονος εφοπλιστής, ο 31χρονος γιος του μαζί με μια 47χρονη γυναίκα οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, ύστερα από έντονο διαπληκτισμό με αστυνομικούς στην οδό Φίλωνος (Τρούμπα), στον Πειραιά.
Το επεισόδιο σημειώθηκε, όταν διερχόμενος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι σε ΙΧ όχημα υπάρχει ένα σκυλί που γαβγίζει και είναι πολύ ανήσυχο. Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου, ενώ αναζητήθηκε και ο ιδιοκτήτης του οχήματος.
Η Στέλλα Μιζεράκη απο χθές είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον καλό της… μιας και το όλο σκηνικό την προβλημάτισε πάρα πολύ.
Εδώ είμαστε και περιμένουμε να φιλοξενήσουμε και την άποψη της εφοπλιστικής οικογένειας…
-nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...