Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αδαμαντιδης καλιδης
Έχουν ήδη περάσει σχεδόν δύο μήνες, από τη μέρα που άνοιξε τις πύλες του. Δεν μπορείς, λοιπόν, να μιλήσεις για τρακατρούκα, για έναν κομήτη που άστραψε ξαφνικά, κράτησε λίγο το φως του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε στο πουθενά, απ' εκεί που ήρθε. Το North live stage (πρώην Εμπατή), ένα από τα πιο αγαπημένα λαϊκά στέκια των Βορείων προαστίων, έχει αλλάξει επίπεδο ..και μας το δείχνει με κάθε ευκαιρία!  

Τρανό παράδειγμα αυτής της απόψεως, είναι η πρωτοφανή κοσμοσυρροή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Αυτή η εξέλιξη ανάγκασε τους ανθρώπους του νυχτερινού κέντρου να διώξουν έως και 200 άτομα-φανατικούς θαυμαστές του Θέμη Αδαμαντίδη. Μιας μεγάλης λαϊκής φωνής. Όπως φυσικά και των δύο υπολοίπων του σχήματος, του Πάνου Καλίδη και  της Ελένης Χατζίδου. 
Φοβερά πράγματα. Ποιo το «North live stage», που ποτέ κανείς δεν το υπολόγισε, ούτε οι αντίπαλοι ούτε οι ίδιοι οι παλιότεροι διοικούντες του; Ένα μπουζουξίδικο «επαρχιακής»  νοοτροπίας σε πολυτελές περιβάλλον (μιλάμε για Βόρεια Προάστια ) που μέχρι σήμερα δεν έχει μπει «σφήνα» στους μεγάλους της αθηναϊκής νύχτας . Και αν μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους, κατά καιρούς βολτάρει στη Β' εθνική. Ένας Ατρόμητος είναι το North!
Προπονητής ο Χριστόφορος Τσιαμτσίκας ! Ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες μετρ, με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρίες, που έκανε τα εμπόδια τρόπο ζωής . Οι τρικλοποδιές που δέχτηκε, από συνεργάτες, παλιούς συνάδελφους ή ακόμη και απλούς γνωστούς, τον έκαναν πιο ευφυή. Πιο επιλεκτικό χαρακτήρα. Έτσι, απέρριψε άλλες προτάσεις που δέχτηκε το περασμένο καλοκαίρι, για να πει «ναι» στον «Λουλουδα», κατά κόσμον Νίκο Σπυρίδωνα. Η πουτάνα η ζωή! Από την αμφισβήτησα του χθες, σήμερα κοιμάται κάθε βράδυ με όνειρα γλυκά.
Αυτός ο τελευταίος, ο μισθωτής και διαχειριστής του χώρου, όταν μπήκε στη διαδικασία παράλληλα με τη «Συγγρού» να ανεβάσει ψηλά τον πήχη της προσπάθειας, «κλειδώνοντας» τους Καλίδη-Χατζίδου δίπλα στον Αδαμαντίδη, στην αρχή προβληματίστηκα. Είπα μέσα μου «Άραγε ο Νίκος μπορεί; θα αντέξει ». Κι όμως, τα καταφέρνει. Και ξέρετε γιατί ; Δεν φοβήθηκε την κρίση, αλλά την είδε ως ευκαιρία. Προς την κατεύθυνση αυτή, λοιπόν, επένδυσε πολλές χιλιάδες ευρώ, δημιουργώντας εκ των πραγμάτων ένα Α Εθνικής σχήμα, με σκοπό να αντέξει τον ανηλεή ανταγωνισμό. Άλλωστε όταν ρισκάρεις κινδυνεύεις να χάσεις ή να κερδίσεις. Αν δε ρισκάρεις δεν προχωράς. 
Φτάνοντας, λοιπόν, στο «σήμερα», τη φετινή σαιζόν, το «North live stage», αναρωτιέμαι τι τελικά πρόκειται να γεννήσει στον πολυπρόσωπο χάρτη της νυχτερινής Αθήνας.

-πηγή φώτο : e-Stage.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...