Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ «TSIPAS-BLOG», ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ...


Η επιβεβαίωση είναι αναγκαία. Είναι ο αντίκτυπος των όσων κάνεις και μια κινητήριος δύναμη. Σου δείχνει αν κάτι το πας καλά και σε ενθαρρύνει. Δεν έχει να κάνει με το πόση σιγουριά ή αυτοπεποίθηση έχεις, γιατί αν μιλάμε για υγιή επιβεβαίωση, η οποία σε όλους χρειάζεται, είναι απολύτως αποδεκτή και μάλιστα πολύ χρήσιμη.

Αυτή , λοιπόν, την αναγκαία επιβεβαίωση ένιωσα όταν διάβασα, από γνωστό δημοσιογράφο και στενό συνεργάτη του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, μια πολύ συγκεκριμένη είδηση . «Να προσθέσουμε σ αυτό οτι η Ελένη Φουρέιρα έχει συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη που συνεργάζεται επι σειρά ετών , η επόμενη εμφάνισή της σε Αθηναική πίστα μετά το πέρας των συναυλιών της στην Ευρώπη  που έχει προγραμματίσει θα είναι στο Teatro με τον Κωνσταντίνο Αργυρό μαζί».

Γράφτηκε από τον Χάρη Λεμπιδάκη στο site του, το Newspistol !

Παρατήρηση. Είναι αδύνατον να βγω αληθινός στα πάντα. Να, η ανατριχιαστική… επιβεβαίωση! Ο τζογαδόρος που τα έχει τετρακόσα είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν γίνεται να πέσει μέσα και στις πιο ψαγμένες, πιο μελετημένες προβλέψεις του. Ότι δεν είναι απλά ρίσκο, αλλά δεδομένο να χάσει τα μπερντέ σ’ ένα καταδικασμένο τέτοιο στοίχημα. 

Δεν παύει όμως, με βάση τη συγκεκριμένη περίπτωση, το «Tsipas-Hlias Blog» να έπεσε σε όλα μέσα. Η απόδειξη ιδού ΕΔΩ .

Ναι, κύριε, διότι ο Τσίπας δεν είναι συμβατικός γραφιάς. Δεν ξεκίνησε τη ζωή του να γίνει επαγγελματίας δημοσιογράφος. Οικονομία και Διοίκηση σπούδασε. Άλλο που μετέπειτα πήρε στο χέρι του και το χαρτί της δημοσιογραφίας. Για πλάκα. Αριστούχος βγήκε. Μακράν. Για να ξέρετε και ποιος είναι. Ο άνθρωπος έχει ένα χούι πρωτόγνωρο για τους γραφιάδες στις εφημερίδες. Αναδεικνύει τις αθέατες πλευρές που προηγούνται της είδησης. Το παρασκήνιο , αυτό το παρασκηνιακό κομμάτι που όλοι το ξέρουν, μα ελάχιστοι παίρνουν το θάρρος και το ρίσκο να το ξεψαχνίσουν. 

Ο γνωστός Τσίπας. Αυτόν διαβάζεις. Γραπτά που μένουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...