Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή, χορεύει και συναυλία
Πρώτη κουβέντα, και τη λες αβίαστα, για τον Αδαμαντίδη της επιστροφής στο North live stage-πρώην Έμπατη. Δεν μου βγαίνει να αποκαλώ North το νυχτερινό κέντρο του Νίκου Σπυρίδωνα στα βόρεια Προάστια. Θα μου πάρει λίγο ακόμα. Αν και δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο brand, το Εμπατή, όπως το είχαν βαπτισμένο.

Επί του θέματος. Πολύ καλά στελέχη και υπεύθυνους επί των αρμοδιοτήτων τους, όχι μόνο καλλιτέχνες αλλά και άλλους σημαντικούς κρίκους στην αλυσίδα, όπως παραδείγματος χάριν στη θέση του μετρ, που στο πόσο αυτό μπήκε μπροστάρης ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Χριστόφορος Τσιαμτσίκας, βρίσκεις στο North του 2018 – 19. Όχι απλά καλούς, το τονίζω, πολύ καλούς. Υλικό δυνατό, για μεγάλα πράματα. Ρόστερ, σαφέστατα πληρέστερο από πέρυσι, που, χωρίς υπερβολή, μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο φετινό χάρτη της αθηναϊκής νύχτας. Για τέτοιο πράμα μιλάμε.
Παρένθεση. Στον North της περσινής σεζόν μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα, τα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας, πως το μαγαζί διαθέτει τραγουδιστές Α΄εθνικής. Ερώτηση : Εκτός του Αδαμαντίδη, ποιος άλλος/η είχε τα απαραίτητα προσόντα και το «βαρύ» βιογραφικό για να το ισχυριστεί αυτό; Κανείς. Μόνο ο Θέμης. 
Σε αντίθεση φυσικά με φέτος, που όλοι τους ανεξαιρέτως είναι πρώτα «βιολιά». Είδα τον Καλίδη, με τη λαχτάρα και αγωνία περίμενε αυτή τη στιγμή, της συνύπαρξης με τον Mr "Στη Καρδιά" και την Ελένη Χατζίδου, και μου θύμισε τον παλιό του εαυτό. Και δεν είναι μόνο αυτός.. 

Επιπλέον, μη σας προκαλεί εντύπωση που από την πρεμιέρα της Παρασκευής 14/9, μεταξύ άλλων επωνύμων, παρευρέθηκε και ο Σπύρος Σταμούλης. Ο γενικός διευθυντής της Heaven, ο οποίος, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν το Tsipas-Hlias Blog, δεδομένου ότι σήμερα εκλείπουν οι μεγάλες λαϊκές φωνές, έχει μεγάλα όνειρα για αυτόν. Τον Θέμη. 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, νύχτα και πλήθος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στη σκηνή
Αξίζει να το επαναλάβουμε, χωρίς να ψάχνουμε πως και τι έγινε για να αποκτήσει ο επιχειρηματίας Νίκος Σπυρίδωνας τέτοιας ισχύος οπλοστάσιο στα μέτρα της αθηναϊκής νύχτα. Με δύναμη πυρός ακόμα απροσδιόριστη.
Πρόβλεψη; Απαγορεύεται. Πρώτα βλέπεις, μετά μιλάς. Κάτσε να φθάσει στα τελειώματα του ο Οκτώβριος, όταν θα έχεις σχεδόν ολοκληρωμένη κάτοψη της οικοδομής, του οικοδομήματος, και τότε κάνεις την εκτίμηση. Μετά, λοιπόν, την παρέλαση το δείγμα θα είναι αξιόπιστο για το τι ψάρια πιάνει το North. Αν πράγματι καταφέρει να παρουσιάσει ομάδα να μπει "σφήνα" στους μεγάλους. 
Αν βρεθεί η ισορροπία στα αποδυτήρια; Ε, τότε θα πρέπει να περιμένουμε σπουδαία πράγματα.!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στη σκηνή
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή και συναυλία
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...