Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ο «κολλητός» του Σαμαρά παίρνει τον ΟΦΗ. Ποιός είναι ο Μιχάλης Μπούσης


Τρίτης γενιάς Έλληνας της Αμερικής με έδρα το Σικάγο και τεράστια αγάπη και έρωτα για την Ελλάδα. «Αν υπήρχαν πέντε-έξι τέτοιοι Έλληνες εντός Ελλάδος… η χώρα μας θα ήταν αλλιώς» μου λέει φίλος που γνωρίζει πολύ καλά την ζωή το έργο, τη επιχειρηματική δεινότητα και τις φιλανθρωπίες του Μπούση στην Ελληνική κοινότητα στην πολιτεία του Ιλινόϊ.

Ποιός είναι όμως ο κολλητός του Γιώργου Σαμαρά; Ο Μιχάλης είναι ο ιδιοκτήτης της  αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ “Cermark Fresh Market”, η οποία εμπορεύεται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.
Η πρώτη επαφή πραγματοποιήθηκε από τον Γιώργο Σαμαρά όταν εκείνος αγωνιζόταν στο MLS-κι έτσι φαίνεται να προχώρησε η υπόθεση- ενώ η σχέση του με τον αθλητισμό έχει να κάνει και με την ενασχόλησή του στο χώρο του μπάσκετ, καθώς έχει χορηγική συνεργασία με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τους Milwaukee Bucks.
Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι δυο μεγαλομέτοχοι του ΟΦΗ κύριοι Αντώνης Καράτζης και Μηνάς Χαλκιαδάκης παραχώρησαν πρίν απο λίγο δωρεάν τις μετοχές τους στον ομογενή επιχειρηματία.
Θα έχουμε εξελίξεις στο νησί… πολλές και σημαντικές…
-nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...