Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Δολοφονία Δικηγόρου. Το συμβόλαιο θανάτου ύψους 15.000 και ο λόγος που την «έφαγαν»

Άλλος ένας θάνατος «επί παραγγελία». Άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου αξίας 15.000 ευρώ που «έκλεισε». Τόσο κοστολογείται πλέον η ανθρώπινη ζωή, στην άλλη πλευρά του ποταμού. Στην παραβατική νύχτα.

Αυτά τα συμβόλαια τα αναλαμβάνουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Όταν ο στόχος είναι προσεκτικός ή έχει συνοδεία τότε το συμβόλαιο ανεβαίνει πολύ σε… κόστος. Βλέπετε και ο εκτελεστής σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι από «εδώ». Αλλά έρχεται «πακέτο» από το εξωτερικό.

Η Κατερίνα Αναγνωστάκη ήταν στόχος. Και προφανώς ήταν κάτι που και η ίδια γνώριζε μετά τις τελευταίες «εκκαθαρίσεις». Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Αστυνομικοί είναι ένα. Την «έφαγαν» για να μην μιλήσει ή για λόγους εκδίκησης;

Αν κανείς αναζητήσει τις παλιότερες αναρτήσεις της θα βγάλει κάποια συμπεράσματα. Άλλες φορές για την ίδια και άλλες φορές για άλλους. Τα μηνύματα που έστελνε μέχρι και τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της ήταν πολλά και σε πολλούς.

-.nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...