Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Γάμος Ρέμου-Μπόσνιακ: Οι ισχυροί καλεσμένοι το πάρτι μέχρις τις 04.00 το πρωϊ και οι ΟΥΚάδες


Όλο το παρεάκι του Ρέμου θα είναι εκεί. Και είναι μεγάλο. Σας έγραψα το πρωϊ για την Κυπριακή λίστα επανέρχομαι τώρα με την βοήθεια του «Πρώτου θέματος» για να μοιραστώ μαζι σας την λίστα των καλεσμένων. Ένα θα σας πώ μόνο. Οι άντρες ασφαλείας είναι περισσότεροι απο κάθε άλλη φορά σε γάμο…

Μάλιστα κάποιοι φίλοι του Ρέμου από το εξωτερικό έκλεισαν συμφωνία με πρώην Ουκάδες προκειμένου να αναλάβουν την ασφάλειά τους.

Η λίστα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τη Μαριάννα Λάτση και τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα, τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου, τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Βαρδή και τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, τα ζεύγη Ζέιν και Χούρι και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Καλεσμένοι είναι επίσης γνωστοί Τούρκοι επιχειρηματίες, όπως ο ισχυρός άνδρας του ομίλου Dogus Φερίτ Σαχένκ, o πρώην πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη, ο διάσημος σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, γνωστός ως «Salt Bae» από τον ιδιόρρυθμο τρόπο που αλατίζει το κρέας στα εστιατόριά του, αλλά και η Τασία Δενδρινού, η φημισμένη «Τασία από το Φισκάρδο».

Στους καλεσμένους συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Γιάννης Ζουγανέλης, οι συνθέτες Γιώργος Θεοφάνους, Μίμης Πλέσσας και Γκόραν Μπρέγκοβιτς, η παρουσιάστρια-στιχουργός Ναταλία Γερμανού, οι επιστήθιοι φίλοι του Αντώνη, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Γιώργος Λιάγκας, Πέτρος Φιλιππίδης και ο Σέρβος προπονητής Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Το «παρών» θα δώσουν επίσης ο Γιάννης Πάριος, η Αννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Μελίνα Ασλανίδου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, η Ελενα Παπαρίζου, οι Μέλισσες, ο Στέλιος και ο Αγγελος Διονυσίου και ο Λάμπης Λιβιεράτος. Η πιο μεγάλη έκπληξη, όμως, που ετοίμασε ο Ρέμος για τους καλεσμένους του είναι η παρουσία του Ερος Ραματσότι, ο οποίος φιλοξενείται αυτή την περίοδο στην κατοικία του τραγουδιστή στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του και αναμένεται να δώσει μια ξεχωριστή ρομαντική νότα με τη φωνή του στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν ο Ζαννής Φρατζέσκος και ο Σάμι Ιμπραήμ -το δίδυμο του «Nammos» που φιλοξενεί κάθε χρόνο την περιώνυμη πλέον συναυλία του Ρέμου στην Ψαρού- μετά των συζύγων τους, αλλά και ο γνωστός κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης με τη γυναίκα του Χριστιάνα. Προσκεκλημένοι είναι επίσης σύσσωμη η οικογένεια Παπαθεοχάρη των νυχτερινών κέντρων, από τον πατριάρχη Γιάννη και τη σύζυγό του Νίκη, μέχρι τους γιους του Διογένη και Απόλλωνα.

-nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...