Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Όλο το παρασκήνιο! Παγώνει το Σφακιανάκης-Γαρμπή για Θεσσαλονίκη


Αν και οι συζητήσεις συνεχίζονται δεν θα ανέβουν μάλλον μαζί στη συμπρωτεύουσα. Ο λόγος για τον Νότη Σφακιανάκη και την Καίτη Γαρμπή. Έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν αλλά η φετινή καλοκαιρινή τους συνεργασία σε μαγαζί της παραλίας δεν είχε καμία απήχηση στον κόσμο.

Οι εποχές καλώς η κακώς έχουν αλλάξει. Και υπάρχουν καλλιτέχνες που προσαρμόστηκαν και υπηρετούν το νέο ύφος και στυλ άλλοι όμως όχι. Καθαρόαιμοι λαϊκοί τραγουδιστές και οι δύο, χωρίς σουξέ τα τελευταία χρόνια κατέβηκαν στο μαγαζί της παραλίας που είχαν γεμίσει στο παρελθόν ο Βέρτης και ο Ρουβάς με τελείως διαφορετικό στυλ.

Το σχήμα αυτό ήταν καταδικασμένο από την αρχή. Και ίσως και οι δυο καλλιτέχνες θα έπρεπε να έχουν συνειδητοποιήσει έγκαιρα πως ο συγκεκριμένος χώρος που έχει ταυτιστεί με το clubbing δεν τους ταιριάζει.

Μαθαίνω λοιπόν πως οι συζητήσεις για κοινή άνοδο στο Βορρά έχουν «παγώσει». Και έτσι και οι δύο ξεκινούν κατά μόνας τα εξτρά ανά την Ελλάδα με τον Νότη βέβαια να είναι πολύ πιο επιλεκτικός λόγω και του πολύ πιο υψηλού κασέ που έχει στα εξτρά από την Καίτη…

-από nassosblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...