Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΕΛΕΟΣ!!!


Η υπέρτατη πρόκληση σ’ αυτούς που σκέπτονται είναι το φοβερό πυροβολικό κατηγοριών στον Τσίπρα, με αφορμή τους νεκρούς από τις πυρκαγιές. Ναι, στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που ναι μεν σιωπούν αλλά σκέπτονται. Που αντιλαμβάνονται. Και ξέρουν.

Βρε, χαμένα κορμιά, επώνυμοι κι όχι, τι είναι ο Τσίπρας; Ακόμα και σήμερα, αυτό το ψευτοθεατρινίστικο πράμα, λέει ότι είναι… αριστερός. Στην πράξη, βέβαια, δεν είναι αριστερός, μπαλαμούτι σκέτο είναι. Προέρχεται, όμως, από την αριστερά, αυτό δεν συζητιέται.
Τι είναι αριστερά, ωρέ, μαλάκες; Αντιπολίτευση. Αντίσταση. Απεργία. Διαμαρτυρία. Διαδήλωση. Και, πράγματι, από την παραδοσιακή, δηλαδή την περιθωριακή αριστερά του ΚΚΕ μέχρι την μαϊμού αριστερά, πιο σωστά την κρυφοgay αριστερά της ξεφτύλας του Σύριζα, οι άνθρωποι είναι επιστήμονες στην οργάνωση. ΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, όμως;
Όχι να οργανώσουν το κράτος. Όχι να οργανώσουν την παιδεία, την υγεία, την γεωργία, την κτηνοτροφία, την οικονομία, την συγκοινωνία, τη μελισσοκομία κ.α. Ο αριστερός από την πρώτη στιγμή που θα μπει στο κόμμα διδάσκεται την οργάνωση ενάντια στο σύστημα, τις κάθε είδους κινητοποιήσεις που στρέφονται στο κράτος, στην κυβέρνηση. Πως θα ξεσηκωθεί ο λαός.
Φοβερό και ολότελα αποπροσανατολιστικό πολιτικά να βρίζουν τον αριστερογέννητοΤσίπρα γιατί, λέει, το κράτος πιάστηκε απροετοίμαστο στην αντιμετώπιση της φωτιάς. Ξεχνάνε, θέλουν να αγνοούν ότι ο πρωθυπουργός ναι μεν δεν είναι αριστερός, αλλά έχει κομματική σκέψη αριστερού. Που σημαίνει όχι απλά δεν ξέρει, και δεν πιστεύει στην οργάνωση του κράτους, αλλά δεν τον ακουμπά καν η αγωνία της έννοιας οργάνωσης στο όνομα του δημόσιου συμφέροντος.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...