Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΣΚΕΑΝΑ: Αυτά θα κάνει ο Σπύρος Στεργίου μετά τον θρίαμβο- Το «tsipas-hlias blog» αποκαλύπτει!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Ο Σπύρος Στεργίου έγινε, από τις 26.06.2018 ο απόλυτος...άρχοντας του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας... Περίπατος αποδείχθηκαν οι εκλογές για το συνδυασμό «Όλοι μαζί για την εστίαση», του οποίου προΐσταται, καθώς με εμφατικό τρόπο απέσπασε 136 ψήφους, που ισοδυναμεί με τις έξι από τις επτά έδρες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Η επόμενη μέρα τον βρίσκει με υπερεξουσίες στα χέρια του και όλοι περιμένουν με μεγάλες προσδοκίες τα επόμενα βήματά του . Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, σχεδόν σίγουρο είναι ότι θα κάνει ... στροφή σε "καυτά" ζητήματα, όπως «άδειο ταμείο», Westia, Καρναβάλι και Μαρίνα.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες τέσσερεις ενέργειες του νέου πρόεδρου του ΣΚΕΑΝΑ θα είναι οι εξής: 

-Μέχρι τέλος θα πάει με την προηγούμενη διοίκηση Κοτοπούλη, των οποίων χρεώνει κακοδιαχείριση και ..μαύρη τρύπα ύψους 450 χιλιάδων ευρώ.
-Αντικατάσταση της Westia με παρεμφερές μεγάλο γαστρονομικό φεστιβάλ.
-Προκαρναβαλικό συνέδριο .
-Εισήγηση στον Δήμο για ανάπλαση της μαρίνας στο θεατράκι. Έργο το οποίο, εφόσον ολοκληρωθεί, θα προσελκύσει πολυτελή σκάφη από όλο τον  κόσμο και... πραγματικά υψηλό τουριστικό προϊόν .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...