Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Η «μεγάλη ζωή» και οι αλόγιστες σπατάλες έχουν φέρει γνωστό Πατρινό επιχειρηματία στο χείλος της οικονομικής καταστροφής


Οφειλή ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, κυρίως απέναντι στους εργαζόμενους της επιχείρησης του και σε προμηθευτές, έχει γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, ο οποίος απασχολείται στον χώρο της εστίασης και συχνά-πυκνά απασχολεί και προκαλεί. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος που βρίσκεται στο χείλος της οικονομικής καταστροφής είναι αποκλειστικά και μόνο η αλόγιστες σπατάλες του για να «κάνει μεγάλη ζωή». 

Ανάμεσα στις δαπάνες που, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Tsipas-Hlias Blog», συγκαταλέγεται κι εκείνη των νυχτερινών εξόδων, όπου δαπανά μεγάλα ποσά κάθε φορά -επί εβδομαδιαίας βάσης- που πατάει το πόδι του στα μπουζούκια. Όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και την Αθήνα, παρότι οφείλω να παραδεχτώ ότι προσπαθεί όσο μπορεί να μην «δίνει στόχο». Ότι και να κάνει όμως, η ουσία δεν αλλάζει . 

Στα παραπάνω ας προστεθεί και το γεγονός ότι αφιερώνει πολύ χρόνο για να παίξει και ξοδεύει πολλά χρήματα στην «προβληματική ενασχόληση» του Τζόγου. 

Συνυπολογίστε ακόμη ότι είναι εθισμένος στον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών και τρελαίνεται (κυριολεκτικά) όταν βρίσκεται δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις.

Όλα αυτά τα αποθαρρυντικά δείγματα αποδεικνύουν, αν μη τι άλλο, ότι βρίσκεται προ οικονομικής κατάρρευσης. 

Αυτά παθαίνει όποιος νομίζει ότι είναι άτρωτος και προκαλεί την τύχη του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...