Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ, ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ


Άλλο πάλι κι αυτό. Κυβερνητικός δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης τα έχωσε στους υπουργούς του Σύριζα, με αφορμή τη πολύνεκρη τραγωδία από τις φωτιές στην Αττική. Ανάμεσα σε άλλες μπούρδες είπε και το εξης λαίκίστικο: ''Αν δεν μπορείτε να τα αλλάξετε τα κακώς κείμενα και ένα παρακράτος το οποίο λυμαίνεται τη χώρα όλα αυτά τα χρόνια, τότε γιατί ήρθατε;''

Παίρνεις πρέφα το παραμύθι; Ο καθένας στα σίγουρα κάνει το παιχνίδι του. Το παραμύθι του. Φιλοκυβερνητικός και συριζαίος ο της ΕΡΤ δημοσιογράφος, αλλά στο γενικό χαμό λανσάρει κριτική και άμα λάχει αντιπολίτευση. Κι αύριο θα μας πει ''Εγώ τα έλεγα... ''.
Τι έλεγε, δηλαδή; Μαλακίες. 

Οι συριζαίοι δεν ήρθαν, που λέει ο δημοσιογράφος. Τους φέρανε. Δεν ανέλαβαν νταηλίκι μόνοι τους. Εκλογές έγιναν και τους έφεραν οι ψηφοφόροι. Τι, δηλαδή, να έλεγαν ''Δεν ερχόμαστε, εμείς είμαστε αριστεροί, τι σχέση έχουμε με μνημόνια και αντιλαϊκές φορολογίες και ιδιωτικές επενδύσεις... ''.

'Ετσι που λες. Τα λυγούρια δεν ήρθαν, ο ώριμος πολιτικά λαός τους έφερε, τους έκανε κυβέρνηση. Και επειδή ο λαός αναλαμβάνει τις ευθύνες του, κάνει το κορόιδο και σιωπηρά ανέχεται μέχρι να λήξει η τετραετής θητεία αυτών που έφερε.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...