Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ Ο… ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


Ο πιστολέρο της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας, κάνει απεργία πείνας και ο μεγαλοεφοπλιστής, εκδότης, αντιδήμαρχος Πειραιά κάνει αντίσταση στη χούντα του Τσίπρα. Η απόλυτη απομυθοποίηση της αξίας της συμμετοχής του λαού, νόμιμα με εκλογές και τρομοκρατικά με κινητοποιήσεις, απεργίες ενάντια στην κυβέρνηση.

Ζούμε σε τρομερή εποχή και δεν το έχουμε πάρει πρέφα. Ηγέτης της αντίστασης στη χούντα του σύριζα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, που έχασε το πρωτάθλημα. Που κάθε χρόνο το έπαιρνε καθαρά και φέτος το έχασε βρώμικα.
Στο πάρτυ της εταιρείας του, στα Ποσειδώνια, ο Μαρινάκης «βγήκε μπροστά», όπως είπε όταν αγόρασε το πρώτο εκδοτικό συγκρότημα της χώρας, τον ΔΟΛ. Όταν τελείωσε το πρόγραμμα του ο τραγουδιστής της επανάστασης και της παρακμιακής Μυκόνου Αντώνης Ρέμος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε το τέλος του δίδυμου Τσίπρας- Καμένου. Γουστάρω! Μαρινάκης και χωρίς την αβάντα της Δούρου.
-από apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...