Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ... ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ


“Δεν είναι καλή η συμφωνία…” είπε ο Μητσοτάκης για την παραχώρηση του ονόματος “Μακεδονία” στα Σκόπια, από τον Τσίπρα. Τι περισσότερο να πει ο Μητσοτάκης; Αν ήταν πρωθυπουργός, αυτός, αντί του Τσίπρα, θα συμφωνούσε.


Και γιατί συμφώνησε ο Τσίπρας; Επειδή μέσα στο πακέτο των υποχρεώσεων που ανέλαβε είναι και η ονομασία των Σκοπίων. Επειδή η θεωρούμενη αριστερά είναι μια παρένθεση στη χώρα. Επειδή η θεωρούμενη δεξιά την οποία διαχρονικά χρειάζονται, πρέπει να προστατεύεται, να μη χρεωθεί ένα τέτοιο εθνικό ολίσθημα.

Για εκατό χρόνια η θεωρούμενη δεξιά παράταξη θα έχει να λέει για το ηθικό πλεονέκτημα της, για τη νέα προδοσία της θεωρούμενης αριστεράς, στο σκοπιανό. Και, από την άλλη, κάποια στιγμή η δήθεν αριστερά θα καταδικάσει την ''πρωτοβουλία'' Τσίπρα να αποδεχθεί την “(Βόρεια) Μακεδονία”

Είμαστε χώρα άξια για τη ζωοπανήγυρι του άγιου Μάμα. Μαζεμένα γαϊδούρια έτοιμα για ξεπούλημα. Ακριβώς γιατί καμία Ελλάδα, καμία αριστερά, κανένας σύριζας δεν συμφώνησε στην ονομασία “Βόρεια Μακεδονία”. Εργολαβικά τη δουλειά πήρε επάνω του προσωπικά ο Τσίπρας. Και τα τσουτσέκια του σύριζα, όπως όλα τα τσουτσέκια κάθε κόμματος, λένε “ναι” σ’ ό,τι έχει συνεννοηθεί ο αρχηγός τους με τους ξένους “συμμάχους” της Ελλάδος.

-από apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από χθες βράδυ: Αυτό θα πει «ζημιά» σε λουλούδια

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένας καλλιτέχνης να κάνει τόση μεγάλη επιτυχία μέσα στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Να χτίζει και να προχω...