Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ : O ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ «TELE TIME», ΕΝΑΣ «ΜΕΓΑΛΟΣ» ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΡΕΣΤΗΣ
Το ότι είναι οπαδός του Ολυμπιακού είναι το λιγότερο. Σιγά, που θα κολλήσουμε στην ποδοσφαιρική και θρησκευτική ιδεολογία του Βίκτωρα Ρέστη, αν τελικά εμπλακεί με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μήπως ξίνισαν τα μούτρα τους οι οπαδοί του Ολυμπιακού με τον βάζελο Κοσκωτά; Οι Αεκτζήδες με τον βάζελο Μπάρλο.

Οπαδός του Παναθηναϊκού και για κάποιο διάστημα πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο Πέτρος Στάθης, δεξί χέρι του Βίκτωρα Ρέστη. Ο οποίος, ως γνήσιος επιχειρηματίας, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Και το δαιμόνιο το επιχειρηματικό προς κάθε κατεύθυνση, τα πάντα όλα : παπόρια, τράπεζες, κατασκευές, ΜΜΕ .

Ενδεικτικά, μεταξύ όλων των άλλων, διατέλεσε και πρώην ιδιοκτήτης του πάλαι ποτέ εμβληματικού «Tele Time», στην Πάτρα, στη μετά Θ.Καμπέρου εποχή. Ταυτόχρονα, όπως θα θυμούνται οι πιο παλιοί, είχε παραχωρήσει, μάλιστα άνευ όρων, τα ηνία του τηλεσταθμού στον δημοσιογράφο Νασο Γουμενίδη. Τώρα, από πακέτο όσο δεν μπορείς να φανταστείς. 
Έχει συλληφθεί, έχει φυλακιστεί για σοβαρά αδικήματα ο κοντός στο ανάστημα Βίκτωρ Ρέστης, όμως δεν το βάζει κάτω. Μπαίνει και βγαίνει. Ανήσυχος. Ιδιοκτήτης του ακινήτου που φιλοξενείται το κορυφαίο νυχτερινό κέντρο Fantasia, συμφερόντων Κώστα Μπερτάκη. Μέτοχος στα περιοδικά του Πέτρου Κωστόπουλου, μετά αποσύρθηκε. Το ίδιο με το ΔΟΛ, με το Mega κ.α.
Από το Mega κέρδισε μία… δημοσιογράφο, πρώην μοντέλο, την οποία παντρεύτηκε. Μία κούκλα υψηλή που του ρίχνει ένα κεφάλι. Με το ποδόσφαιρο ήταν να μπλεχτεί στην ΑΕΚ ως… ακόλουθος του Μελισσανίδη, την εποχή Ντέμη Νικολαίδη.
Ο Ρέστης δεν είναι κοπής Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Αλαφούζου. Εάν τελικά το «Group Restis» έχει συμμετοχή στο κόλπο με τον Ταϊλανδέζο, ο «κοντός» Βίκτωρ δεν θα το παίξει παναθηναϊκάρα, ούτε θα κάνει δηλώσεις για τη διαιτησία κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...