Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΜΟΝΟ ΣΤO «Tsipas-Hlias blog»: Τζάμπα «μάγκας» κοσμικός επιχειρηματίας της Πάτρας- «Τσεπώνει» το ΦΠΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΠΑ ΚΛΕΒΩ
Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της νεότερης επιχειρηματικής γενιάς των Πατρών, που έκανε -μόλις πριν από λίγα χρόνια- δυναμική είσοδο σε χώρους μαζικής εστίασης, δαπανά αφειδώς χρήματα και κάνει τη μεγάλη ζωή. Αλλά, κατά την άποψή μας, αυτή η αλόγιστη σπατάλη πρέπει να εξεταστεί και από μια άλλη πτυχή. Από την οποία προκύπτει, εμμέσως πλην σαφώς, έντονη οσμή «διαπλοκής» και «σκανδάλου».

Άκρως αξιόπιστη πηγή (και καθόλου τυχαία), προερχόμενη από την φορολογική περιφέρεια , εξήγησε αποκλειστικά στο «Tsipas-Hlias blog» τι έχει συμβεί. Συγκεκριμένα δήλωσε πως έχει «φεσώσει» το ελληνικό κράτος κατά πολλές χιλιάδες ευρώ, αφού δεν αποδίδει το ΦΠΑ που αναλογεί στο σύνολο των εισπράξεων που κάνουν τα καταστήματα του. Και μιλάμε για μεγάλα ποσά που αποκρύπτονται από του υπουργείο Οικονομικών, από τη στιγμή που πηγαίνει εξαιρετικά καλά.

Αντιθέτως, μέσω των διασυνδέσεων που διατηρεί, οι οποίες τον βοηθάνε για να ...πατάει πάνω σε ένα «παραθυράκι» του νόμου, καταφέρνει να καταβάλει υπογείως μόνο ένα μικρό ποσό. Έτσι, ίσα ίσα, για τα μάτια του κόσμου.

Παρότι, όμως, παραβαίνει τις υποχρεώσεις που συνάδουν με το πνεύμα ενός σωστού επαγγελματία, αυτό δεν τον εμποδίζει να ζει οικονομικά άνετα. Πιο άνετα δεν γίνεται. Προβεβλημένα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, επιλεγμένα gourmet εστιατόρια, διαμονή σε επαύλεις με πισίνες και πανάκριβα έπιπλα, συναναστροφές με κοσμικούς ανθρώπους, συμπληρώνουν το παζλ του προφίλ που έχει «χτίσει».

Στα παραπάνω προσθέστε ακόμα , ότι , σε αρκετές περιπτώσεις, χαρακτηρίζεται από «υπεροπτική και αλαζονική συμπεριφορά».

Θα πει κανείς, στην εποχή της διαπλοκής και του διασυρμού των πάντων… ψιλά γράμματα!

Έπεται συνέχεια… Μείνετε συντονισμένοι εδώ, στα Tsipas-Hlias blog, όπως και στο patragossip!

Διαβάστε επίσης : «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ»: ΆΣΠΡΗ ΣΚΌΝΗ -ΞΈΞΑΣΠΡΗ ΤΥΛΊΓΕΙ ΠΟΛΎ ΓΝΩΣΤΌ ΠΑΤΡΙΝΌ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...