Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

(ΠΑΤΡΑ) -Επιβεβαίωση Αποκλειστικού μας: Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου θέλει να την «κοπανήσει» , αφού άφησε απλήρωτα ενοίκια

Σχετική εικόνα

Όπως σας είχα προαναγγείλει με αποκλειστικό δημοσίευμα εδώ στo «Tsipas-Hlias blog», αναφορικά με την δύσκολα «διαχειρίσιμη» οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της Πάτρας, με «βαρύ όνομα», και για την απέλπιδα προσπάθεια να καλύψει μέρος των χρεών του, όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο είναι ... έργο εξαιρετικά μεγάλης δυσκολίας και απαιτήσεων.! Άθλος ακατόρθωτος σε καιρό κρίσης.

Όπως είμαι σε θέση, επιπλέον, να γνωρίζω, κατά την τελευταία συνάντηση με τον ιδιοκτήτη , ο ενοικιαστής εμφανίστηκε ανένδοτος και αρνήθηκε να καταβάλει τα καθυστερούμενα μισθώματα, ύψους άνω των ...10 χιλιάδων ευρώ. Καθώς, όπως δηλώνει έχει ξοδέψει μεγάλα ποσά για την ανακαίνιση του χώρου και δεν τον ...παίρνει άλλο!

Για να είμαι δίκαιος, πάντως, οφείλω να διευκρινίσω ότι το γυαλί είχε αρχίσει προ πολλού να ραγίζει. Αυτή ήταν απλός η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. 

Κατόπιν των ανωτέρω, γίνεται σαφές ότι η μεταξύ τους συνεργασία πρέπει να θεωρείται λήξαν. Εκτός, βέβαια, κάποιου πραγματικά συγκλονιστικού απροόπτου της τελευταίας στιγμής.

Συνοψίζοντας, θα λέγαμε ότι ετοιμάζεται να την «κοπανήσει», αφού πρώτα «φέσωσε» όσους..ταλαίπωρους τον πίστεψαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...