Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΉ ΣΥΝΑΥΛΊΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΎ ΣΤΟ ΛΟΝΔΊΝΟ (ΦΏΤΟ-ΒΊΝΤΕΟ)

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.
Η χθεσινοβραδινή συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην καρδιά του Λονδίνου,  εξελίχθηκε όπως αναμενόταν. Δηλαδή εξαιρετικά από κάθε άποψη, μαζεύοντας τα πλήθη στον ίδιο χώρο. 

Συγκεκριμένα, την «διψασμένη» για ελληνικά λαϊκά ακούσματα κυπριακή κοινότητα εκεί, οι οποίοι, μέσω της εφημερίδας «ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΗ», τον προσκάλεσαν στο Lee Valley Athletics Centre, στο πλαίσιο διοργάνωσης του Cypriot Wine Festival & Business Expo. 

Ο καλλιτέχνης-πραγματικά φαινόμενο από τη μέρα που πέρασε στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη- γέμισε ...ασφυκτικά το μεγάλης χωρητικότητας χώρο, στον οποίο έχουν εμφανιστεί πολλοί διάσημοι όμοιοι του. 

Highlight για μένα, που βίωσα από κοντά τον παλμό της συναυλίας, όταν κατέβηκε-δίχως ίχνος σνομπισμού και μεγαλομανίας- στον κόσμο και υπέγραφε, φιλούσε, αγκάλιαζε και έβγαινε φωτογραφίες . Κάτι απολαυστικό να το βλέπεις από έναν άριστο, ακομπλεξάριστο, με αυτοπεποίθηση και χιούμορ επαγγελματία. Που, όμως, φωτίζοντας τη διαδρομή του, δεν έχει ακούσει και λίγα. 

Ενδεικτικό είναι το οπτικοακουστικό υλικό δια χειρός Χάρη Λεμπιδάκη, στο οποίο , μεταξύ άλλων, αντικρίζουμε :

μια κυρία, καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, η οποία βάζει τα κλάματα από τη συγκίνηση!- ΕΔΩ



Έναν μικρό μπόμπιρα, τον οποίον ανεβάζει στη σκηνή ο Κωνσταντίνος και αποθεώνεται από τον κόσμο - ΕΔΩ


Υπέροχη φωνή, ωραία μελωδία, λιτή, μαγική στιγμή μέσα στην απλότητα του. Απέδειξε ότι δεν χρειάζεται κάθε σόου να είναι υπερπαραγωγή: όταν έχεις τη φωνή, την παρουσία και τα τραγούδια, δεν χρειάζεσαι ούτε μεγάλη ορχήστρα, ούτε χορεύτριες, ούτε βιντεοwall να παίζει πίσω σου, ούτε φρού φρου κι αρώματα. 

Οι διοργανωτές βλέποντας τη «στερεή δυναμική» του, φρόντισαν να τον «καπαρώσουν» και για του χρόνου . Και πολύ καλά έκαναν. «Πουλάει» ο Αργυρός, τα ..φέρνει. 

Επόμενο μεγάλο στοίχημα για τον τραγουδιστή το «Ακρωτήρι», καθώς έχει ήδη συμφωνήσει με τον κύριο Μπερτάκη να αποτελέσει το μόνιμο καλλιτεχνικό στέκι ενόψει καλοκαιριού.

Τελικό συμπέρασμα: Εμπειρία υψηλής ποιότητας , μακριά από την ελληνική μιζέρια και την αυτοκαταστροφή της μουσικής βιομηχανίας,  των δισκογραφικών εταιριών, των μανατζαρέων, των ραδιοφωνικών παραγωγών, των επιχειρηματιών. Απέναντι σε όλους αυτούς, κατάλαβα ότι υπάρχουν και «κανονικοί» τραγουδιστές! Μακάρι να ξαναβρεθούμε όλοι εκεί, κι ας πει ο,τι τραβάει η ψυχή του.   

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ - ΕΔΩΕΔΩ

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.


Φωτογραφία του Tsipas Hlias.

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.

Φωτογραφία του Tsipas Hlias.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...