Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


«Διαβεβαιώνω τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι ο γιος μου Δημήτρης δεν έχει καμία διάθεση να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο του ποδοσφαίρου…» Αυτό έλεγε τον Μάιο του 2011 σε συνέντευξη του στην οικονομική εφημερίδα «Deal News» ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Είμαι 40 χρόνια στην ομάδα, έχω δώσει τα πάντα… Σήμερα θέλω να ξεκουραστώ, τίποτα παραπάνω. Μόλις βρω έναν καλό άνθρωπο θα δώσω την ομάδα του μπάσκετ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μπορούσα να περιμένω από την ομάδα μπάσκετ…».
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1929 και, τελικά, παρέδωσε την ΚΑΕ στο μοναδικό του γιο (1974) τον Ιανουάριο του 2012. Είχε δηλώσει ο μπαμπάς στην συνέντευξη του πριν επτά χρόνια:
«Δεν ενδιαφέρει τον Δημήτρη το ποδόσφαιρο, εννοείται πώς δεν τον ενδιαφέρει και το μπάσκετ. Δεν ξέρω πότε και σε ποιόν θα δώσουμε το μπάσκετ. Σίγουρα σε έναν καλό άνθρωπο, ο οποίος να αγαπά τον Παναθηναϊκό. Μπορεί σήμερα, μπορεί αύριο, μπορεί σ’ ένα χρόνο…».
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από χθες βράδυ: Αυτό θα πει «ζημιά» σε λουλούδια

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ένας καλλιτέχνης να κάνει τόση μεγάλη επιτυχία μέσα στις δύσκολες μέρες της κρίσης. Να χτίζει και να προχω...