Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Επεκτείνεται (με δύο νέα πρατήρια) ο Σπύρος Δήμου – Οι λεπτομέρειες στο «Tsipas blog»

Σχετική εικόνα
Η εταιρία Westenergy, ιδιοκτησίας Σπύρου Δήμου, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας πετρελαιοειδών λιπαντικών, εκμετάλλευσης πρατηρίων υγρών καυσίμων, ανοίγει δύο νέα καταστήματα, εκτός Πατρών, επεκτείνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την παρουσία της.

Έχοντας ήδη 5 καταστήματα, ο ισχυρός Πατρινός επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει νέο επιχειρηματικό άνοιγμα. Όπως έγκυρα πληροφορείται το «Tsipas-Hlias blog», δύο νέα πρατήρια, που θα βρίσκονται στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας και της Κάτω Αχαΐας, θα προστεθούν στο στόλο του. 

Αυτό, το μεγάλο βήμα, έχει ήδη δρομολογηθεί, και , μάλιστα, εν μέσω έντονης οικονομικής ύφεσης.

Βέβαια, θα πρέπει να διευκρινίσω πως, απόφαση της ΕΚΟ, για κάποιο διάστημα, δεν έχει ακόμα καθοριστεί η διάρκεια, είναι να δουλέψουν ως ιδιολειτουργούμενα. Και μόνο τότε, θα γίνει η επίσημη πρόταση εξαγοράς. 

Στο σημείο αυτό να θυμίσω ότι, όπως έγραψα κατ' αποκλειστικότητα πριν από λίγο καιρό στο patragossip, ο κύριος Δήμου προχώρησε σε συμφωνία στρατηγικής συμφωνίας με τον όμιλο Ελληνικών Πετρελαίων. Όσον αφορά τη μετονομασία των υποκαταστημάτων υγρών καυσίμων της Westenergy σε ΕΚΟ. 

Τέλος, όπως ήδη σας έχω ήδη ενημερώσει με προηγούμενο δημοσίευμα (δείτε εδώ)-παρελθόν αποτελεί από τα διοικητικά λημέρια και δρώμενα του Διαγόρα Βραχνείκων. 

Διαβάστε επίσης :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...