Κυριακή 27 Μαΐου 2018

Γιάννης Αϊδινιώτης: Ο νεοέλληνας σήμερα έχει μάθει στα έτοιμα , δεν έχει μάθει να παλεύει να διεκδικεί και να επιβιώνει – Συνέντευξη

Σχετική εικόνα
Ο Γιάννης Αϊδινιώτης είναι ένας άνθρωπος που έχει συνδεθεί απόλυτα με τον Ελληνικό αθλητισμό. Επαγγελματίας αθλητής με το πρώτο συμβόλαιο στα χέρια του στις 18 Ιουνίου 1981, πολυνίκης, επαγγελματίας προπονητής, δάσκαλος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού όπου συνεχίζει να γράφει τη δική του ένδοξη ιστορία τόσο στη θύρα 5 της λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου προπονεί μικρούς και μεγάλους αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους, εντός και εκτός Ελλάδας, όπου κατευθύνει ως ιδανικός προπονητής τους αθλητές του.

Παιδί της πιάτσας, παιδί της νύχτας, πρόσωπο της ημέρας, κινείται με άνεση από τα σμόκιν μέχρι τις ιδρωμένες φόρμες προπόνησης, είναι υποψιασμένος, είναι ώριμος, είναι ειλικρινής, είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει ποτέ τα λόγια του. Ένας άνθρωπος που τιμά τα παντελόνια που φοράει και μια φυσιογνωμία που δεν περνά με τίποτα απαρατήρητη. Η ζωή του Γιάννη είναι ένα τεράστιο βιβλίο γεμάτο εμπειρίες. Από τις γειτονιές των Ελληνορώσων στην απόλυτη καταξίωση και στη δόξα. Από την ανωνυμία στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...