Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

«ΒΡΩΜΑΕΙ» Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ!


Ξυπνάς ένα πρωί και διαβάζεις ότι ένας άγνωστος επιχειρηματίας, από την Αίγυπτο, λέει, κι αυτό που λέει το γράφει αέρα πατέρα ο δημοσιογράφος, ότι θέλει να… βοηθήσει τον Παναιγιάλειο. Από που κι ως που;

Αυτό θα σκεφτεί ο λογικός άνθρωπος. Από που κι ως που; Ένας από το πουθενά ξαφνικά ξύπνησε ένα πρωί και σκέφτηκε «Ποιος έχει σήμερα σειρά να τον βοηθήσω;». Κι ένας συνεργάτης του Αιγύπτιου πρότεινε να βοηθήσει τον...Παναιγιάλειο . Επειδή, ίσως, είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ως τώρα, ότι, βρίσκεται σε οικονομικό τέλμα και τα λεφτά είναι πολύ λίγα για όλους. Ζόρικα τα πράγματα. 
Δεν είπε ότι θέλει να βοηθήσει μόνον τους γείτονες ο Αφρικανός επιχειρηματίας. Παράλληλα θέλει να… ρίξει ένα σκασμό λεφτά, προς εξυπηρέτηση και άλλων πολλών επενδύσεων στην περιοχή.Πώς το εισπράττεις κι αυτό;
Φοβερά πράγματα. Το σωστό και πρέπον θα ήταν το εξής: Ο Αιγύπτιος και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για τον Παναιγιάλειο, να μας πει «Εκτιμώ πώς το συγκεκριμένο κλαμπ προσφέρεται για επένδυση». Αυτό, ναι. Όταν ο επιχειρηματίας το παίζει πατριάρχης Ιεροσολύμων, τότε η δουλειά βρωμάει. Η σκέψη πάει στο κακό.
Κίνδυνος- θάνατος είναι ο επιχειρηματίας σαν τον Αλαφούζο που πήρε τον Παναθηναϊκό όχι ως επενδυτής αλλά ως… σωτήρας και έστελνε twit για να επιτεθεί στον Μαρινάκη, στην ΕΠΟ και γενικά να κάνει το προσωπικό του παιχνίδι. Κίνδυνος- θάνατος είναι ο επιχειρηματίας σαν τον Σαββίδη που πήρε τον ΠΑΟΚ και αντί να φροντίζει να κερδίσει λεφτά από το ποδόσφαιρο, όπως είναι το σωστό, αυτός μπουκάρει στο γήπεδο οπλισμένος.
Αν, λοιπόν, κι αυτός ο Αιγύπτιος θέλει να… βοηθήσει τον Παναιγιάλειο κι όχι την τσέπη του, είναι σκέτη νάρκη στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας.
Το πρωτάθλημα και οι ΠΑΕ έχουν ανάγκη από επιχειρηματίες χωρίς να τους απασχολεί η πρωτοσέλιδη δημοσιότητα, αλλά να ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ να παρουσιάζουν εμπορικό προϊόν, και να κερδίζουν χρήματα από το ποδόσφαιρο. Θεμιτό και να «χρησιμοποιούν» νόμιμα την ΠΑΕ συμφερόντων τους, για άλλες μπίζνες στην Ελλάδα.
Διαβάστε ακόμα: 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ : ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ MEMORANDUM ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...