Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΠΟΙΑ… ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν,

Η Μίλαν είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας. Την αγόρασαν Κινέζοι το 2017 με περισσότερα από 700 εκατομμύρια αλλά η ομάδα δεν άλλαξε… σελίδα. Είναι άγνωστο αν θα τα καταφέρει να προκριθεί κατ’ ευθείαν στους ομίλους του Europa league. Το champions league, που το έχει κατακτήσει επτά(!!!) φορές, το έχει ξεχάσει.

Το ότι μπαίνουν λεφτά με τη σέσουλα με την εξαγορά της από κάποιον επιχειρηματία, δεν σημαίνει ότι σίγουρα η αμάδα αλλάζει και κυβικά. Ανεβαίνει κλάση.

Κοντά στα 480 εκατομμύρια ξόδεψε μία άλλη κινέζικη φαμίλια και αγόρασε την Ίντερ από Ινδονήσιους, που είχαν πάρει την άλλη τεράστια ομάδα του Μιλάνου το 2013. Σήμερα η Ίντερ στο πρωτάθλημα βλέπει την πλάτη της Ρόμα, της Λάτσιο, της Νάπολι και, βέβαια, της Γιουβέντους.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν, οποίος μπορεί να δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του , σε αίθουσα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Megusta στα Σελιανίτικα, πως το όραμα του για τον Παναιγιάλειο είναι πολύ προχωρημένο, αλλά έως τώρα το τοπίο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. 

H Αιγιώτικη ομάδα , που βρίσκεται και πάλι σε τέλμα, θα έχει καλύτερη τύχη αν πράγματι ο νέος νταραβεριτζής κινηθεί ορθολογικά, όχι τυχοδιωκτικά.

Διαβάστε ακόμα :


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...