Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΥ



Μπήκε αλλαγή στον τελικό του κυπέλλου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όμως δεν έφερε την αλλαγή. Την ισοφάριση. Την ανατροπή του σκορ. Απεναντίας, η ΑΕΚ δέχτηκε κι άλλο τεμάχιο.

Δεν φταίει ο παίκτης. Έκανε ο,τι μπορούσε ο παίκτης σε μια ΑΕΚ που βρέθηκε στην πιο κακή της στιγμή. Ουδεμία σχέση με την ΑΕΚ ενάντια στην Δυναμό Μόσχας, τα δύο παιχνίδια που η πρωταθλήτρια 2018 έδειξε υψηλή κλάση.
Στον τελικό του κυπέλλου, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν σα να μη χρησιμοποιήθηκε. Μια εντύπωση που αποτυπώθηκε ίσως και από τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης είναι ήδη στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Εδώ είμαστε. Γιατί ο Ολυμπιακός μετά από την πιο άσχημη σαιζόν της οκταετίας Μαρινάκη «ενισχύεται»(;) με 32χρονο ποδοσφαιριστή αξίας μεν, αλλά της «μερικής χρησιμοποίησης», όχι των 90 λεπτών.
Πέρα από την επίδειξη εντυπώσεων, την «κλοπή» ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ, υπάρχει και η ολοφάνερη εξήγηση ότι ο Μαρινάκης αποφάσισε να κινηθεί με χαμηλό μπάτζετ. Όχι μεταγραφές με δευτεροκλασάτους ξένους μεν, αλλά με μισθολόγια έξω από τα οικονομικά δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.
πηγή : apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...