Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος περπατά πιά στα 32 του χρόνια, είναι επόμενο να ψάχνεται για το τελευταίο συμβόλαιο του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Πολύ περισσότερο να έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις όταν ήταν ο πολυτιμώτερος της μετά από 24 χρόνια πρωταθλήτριας ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, όμως, είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, όχι Γερμανίας και Γαλλίας, Ισπανίας και Αγγλίας. Τα έσοδα που παράγει το ντόπιο πρωτάθλημα είναι που ορίζουν και τα έξοδα των ΠΑΕ.
Ο Παναθηναϊκός καταστράφηκε οικονομικά και διασύρεται κοινωνικά επειδή επί πολυμετοχικότητας έκανε επίδειξη πλούτου και σπατάλης. Το αν ο κύριος Ιβάν Σαββίδης, ο κύριος Ευάγγελος Μαρινάκης και ο κάθε κύριος που έχουν τους δικούς τους λόγους, εντελώς προσωπικούς, να κινούνται «επιχειρηματικά» έξω από τα επιτρεπτά όρια του οικονομικού γίγνεσθαι, αυτό απλά προκαλεί ερωτηματικά.
Ο Μαρινάκης είχε κατηγορήσει τον Κόκκαλη ότι άφησε χρεωμένη την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σήμερα η ΠΑΕ είναι χρεωμένη κι αν ναι, σε ποιόν;
Η κουβέντα με αφορμή τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο Χριστοδουλόπουλος είναι περισσότερο από ποτέ «κοντά» στον Ολυμπιακό. Αλήθεια, ο Μαρινάκης θέλει τον παικταρά των 32 και 33 και 34 χρονών για το «νέο Ολυμπιακό»; Μήπως, αν τελικά ο Χριστοδουλόπουλος φορέσει τη φανέλα του θρύλου, ο Μαρινάκης θα πετύχει την «ρεβάνς» στην κόντρα με το αφεντικό της ΑΕΚ.
Ο μεν Μελισσανίδης πήρε το πρωτάθλημα, ο δε Μαρινάκης του παίρνει τον… Λάζαρο! Γιατί ο Μαρινάκης έχει λεφτά και αγαπάει τον Ολυμπιακό περισσότερο απ’ όσο αγαπάει την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης. Δουλειά που μυρίζει ναφθαλίνη, παλαιοκομματική.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...