Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Αποκάλυψη! Η αλήθεια για τα διαπλεκόμενα δημοσιεύματα κατά Κ.Μπερτάκη είναι πικρή, σκληρή και ...πονάει !

Σχετική εικόνα

Ο Μπερτάκης όταν ακούει ή διαβάζει τέτοιες άθλιες και προβοκατόρικες ψευδείς ειδήσεις, περί χαμηλών πτήσεων στο Fantasia, ένδειξη του ...ζόρικου ξεκινήματος στο σχήμα Θεοδωρίδου- Ιακωβίδης , απλώς ευγενικά υπομειδιά. Πλέον, όμως, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν πρόκειται κάτι τέτοια να τα αφήνει να περνούν έτσι…

Με ακόμη ένα δημοσίευμα μέσα από πολύ συγκεκριμένη ιστοσελίδα (συμφερόντων υπηρέτη της κατευθυνόμενης ενημέρωσης ) αποτυπώνεται , με τρόπο ευλαβικό, η «εμμονική» στάση  σε βάρος του Κρητικού επιχειρηματία, που όμως κατ’ ουσίαν έρχεται να επιβεβαιώσει όχι μόνο τα αποκλειστικά δημοσιεύματα δια χειρός μου στο «PatraGossip» & το «Tsipas-Hlias blog», αλλά και την «προσυμφωνημένη» ή «προσχεδιασμένη» επίθεση διαρκείας που συντελείται εις βάρος του.

Προ ημερών, σε ένα πολύ διαφωτιστικό και κατατοπιστικό άρθρο υπό τον τίτλο «περί των πολέμιων του Μπερτάκη: Fake news , που πραγματικά αποσκοπούν», είχα επισημάνει : 

Το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμη και ο πιο αδαής, ίσως ακόμη και παντελώς άσχετος να είσαι με τις παρασκηνιακές κινήσεις που κρίνουν το μέλλον της νυχτερινής διασκέδασης, συνειδητοποιείς ότι : Ένας από τους λόγους που o μέντορας του Παντελίδη βρίσκεται στο επίκεντρο των προπαγανδιστικών πρακτικών , είναι ότι δεν τους κάνει χατίρια. Και αναφέρομαι πλέον σε αυτούς που δεν χάνουν την ευκαιρία να προσποιούνται τους έγκυρους, τους έγκριτους και τους ελεύθερους. Οι περισσότεροι δεν είναι τίποτε από τα τρία.

Θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα, αν ο κάθε εγωπαθής κατακριτής των πάντων, ο οποίος μεταμορφώνεται σαν τον χαμαιλέοντα, μια έτσι και μια αλλιώς, μας ενημέρωνε για ποιον δουλεύει.

Βέβαια δεν είναι δύσκολο να καταλάβει ο καθένας σε ποιον, προς ποια πλευρά απευθύνεται η αναφορά μου. Ευκολάκι! Λίγο στο ίντερνετ να μπαίνεις, μερικές πλάγιες ματιές στα sites και τα blogs να ψιλορίχνεις, θα έχεις σε κάδρο την ολοκάθαρη φωτογραφία του. Άνθρωπος που έχει κάνει την ενημέρωση προπαγάνδα είναι τόσο καμένος (η καημένος) που δεν θα μπορούσε να ξαναγίνει ποτέ καθαρόαιμος δημοσιογράφος. «Μαστροπός» μπορεί να γίνει, αν δεν είναι ήδη . Τι μπορεί δηλαδή; 

Και για να το συγκεκριμενοποιήσω ακόμη περισσότερο, είναι ο ίδιος τύπος που έχει μετατρέψει το «σύνδρομο της κωλοτούμπας», την «τέχνη της κυβίστησης» σε επάγγελμα. Παραβλέποντας ότι υπάρχουν σε αυτή τη χώρα σκεπτόμενοι αναγνώστες που έχουν και μυαλό και μνήμη. Γιατί, αν δεν το ξέρετε, άλλα έλεγε πριν, άλλα τώρα. Βέβαια, καταλαβαίνω πως η πλήρης μεταστροφή του αυτή, σε σχέση με όσα υποστηρίζει γραπτώς για τον Μπερτάκη, ξεκίνησε όταν του έκλεισε την στρόφιγγα της διαφημιστικής χρηματοδότησης. 

Όσο για το παρασκήνιο που εκτιμά ότι ελέγχει… τον ενημερώνω και σας προαναγγέλλω ότι έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις – «βόμβες»!

Σύντομα δεν θα ξέρει που να σταθεί και που να κρυφθεί! Αυτά για την ώρα, μείνετε συντονισμένοι…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...