Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

«Πάνο Καλλίδη, το σύστημα το ελέγχει ένας: ο Μπερτάκης» !

30859529_10209317741375675_1806093214_n

Τυχαία και συμπτωματικά, έτυχε να «πέσω» πάνω στη συνέντευξη-εξομολόγηση του Πάνου Καλλίδη, που παραχώρησε στη ψυχαγωγική εκπομπή «Ooh la la»! του ΣΚΑΙ και την Σάσα Σταμάτη. Για να μπω κατευθείαν στο ρεζουμέ, όταν ο γνωστός τραγουδιστής ερωτηθείς, γιατί δεν τον βλέπουμε πια στη πρώτη γραμμή, είτε αυτό αφορά τα νυχτερινά κέντρα, είτε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ; είπε : «Πιθανότατα λόγω ότι δεν είμαι πια χρήσιμος και αρεστός στο σύστημα». 

Λέγοντας όμως «σύστημα», τι θα μπορούσε να εννοεί ; Για τους περισσοτέρους, η απάντηση υπερβολικά πολύπλοκη. Για μένα, όμως, που λόγω επαγγελματικής δραστηριότητας, για να αντλώ αποκλειστικές ειδήσεις, διεισδύω σε περιβάλλοντα με επιρροή και μεγάλη βαρύτητα, όπου εκδίδονται οι κατευθυντήριες γραμμές , όχι και τόσο απροσέγγιστη. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, κοιτάζω κατευθείαν στον Κώστα Μπερτάκη. 

Το χω πει -άλλωστε αρκετές φορές- και θα το ξαναπώ : «Μην έχετε αυταπάτες,όπως έχει διαμορφωθεί ο «χάρτης» της νυχτερινής διασκέδασης, αυτοί που κάποτε «σάρωναν», έχουν πια...πατώσει!.

Βεβαίως βεβαίως,θα σας εξηγήσω ευθύς αμέσως. Έχει προ πολλού πάψει να μετράει ο λόγος των δισκογραφικών, των επιχειρηματιών, όσων τουλάχιστον έχουν απομείνει, των μουσικών παραγωγών, των μανατζαρέων και κάθε είδους άλλων «νταραβεριτζήδων». Ο μόνος που με ένα του τηλεφώνημα δρομολογεί την προετοιμασία για τη διαδικασία εκτόξευσης προς την κορυφή , είναι μόνο αυτός. Ο ΜΠΕΡΤΑΚΗΣ !!!».

Να το συγκεκριμενοποιήσω λίγο : Το Σάββατο 28 Απριλίου, στην εκπομπή  του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου Μίμη Πλέσσα (ΕΔΩ) . Όπως θα θυμάστε, πάντως, το «βάπτισμα του πυρός» το έλαβε ανήμερα Πρωτοχρονιάς (ΕΔΩ). Η ουσία είναι ότι , από την εν λόγω «τηλεοπτική εμπειρία», μόνο οφέλη και πλεονεκτήματα αποκόμισε. Και ο λόγος είναι ότι πρόκειται για ένα project που αριθμεί χιλιάδες τηλεθεατές και τόσα χρόνια αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά και σταθερά χαρτιά στην αρένα της μικρής οθόνης.

Μάλιστα, μαθαίνω ότι η ίδια «συνταγή» θα ακολουθηθεί και με το νυν σχήμα του Fantasia. Με τους Θεοδωρίδου-Ιακωβίδη-Φέρρη. 

Επιπλέον, σε ότι αφορά το νέο «μεγάλο στοίχημα» του Κρητικού επιχειρηματία, τον τάχιστα ανερχόμενο Ιακωβίδη, ξέχωρα όλων των άλλων τρόπων προβολής και προώθησης που έχουν επιστρατευθεί, μίλησε «εφ' όλης της ύλης» στην Σάσα Σταμάτη (ΕΔΩ). 

Προσθέστε στα παραπάνω και το γεγονός ότι ακούμε ολημερίς και ολονυχτίς τα τραγούδια των αναφερόμενων καλλιτεχνών, που βρίσκονται «υπό την ομπρέλα του». 

Και όλα αυτά, διότι πολύ απλά τους «προμοτάρει» ο Μπερτάκης. Αυτός που «ελέγχει το σύστημα»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...