Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Άνοιγμα (?) Μπερτάκη στον Ρέμο


Ως «άνοιγμα» του Κώστα Μπερτάκη στον γνωστό τραγουδιστή , θεώρησαν πολλοί την επίσκεψη του -πάντα στοχευμένου στις κινήσεις του- επιχειρηματία στο φινάλε των φετινών εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου, στο μόνιμο τα τελευταία χρόνια καλλιτεχνικό του στέκι , όσον αφορά τους χειμερινούς μήνες,το «Αθηνών Αρένα». (Εδώ).


Κάποιοι άλλοι είπαν ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (οι συγκυρίες ευνοούν) για να ξαναβρεθούν κάτω από την ίδια ομπρέλα. Τελευταία φορά που ένωσαν τις δυνάμεις τους ήταν πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή. Βέβαια, δεν σκέφτονται ότι τι πιο φυσικό από το να βρεθείς να διασκεδάζεις στον κουμπάρο σου, κάνοντας ένα σύντομο break από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας , εφόσον ,συν τοις άλλοις, η μέρα το εννοούσε. θυμίζουμε πως κάτι τέτοιο έγινε την Κυριακή 1η Απριλίου,που δεν λειτουργούσε το «Vogue» στη Θεσσαλονίκη, ενώ ταυτόχρονα υπολειπόταν κατά δύο βδομάδες το opening του «Fantasia». Σημειώνουμε , παρεμπιπτόντως, ότι το αγαπημένο στέκι της Παραλιακής θα ανοίξει εκ νέου τις πόρτες του στις 13 Απριλίου, με οικοδεσπότες την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη. 

Μάλιστα, οι θιασώτες του παραπάνω συλλογισμού, για να ισχυροποιήσουν την θέση τους, φέρνουν το εξής παράδειγμα. Όταν ο Μπέρτάκης , υπό τη συνοδεία του αείμνηστου Παντελίδη και άλλων στενών του συνεργατών, προ 3ων ετών, για την ακρίβεια στις 18/4/2015 , είχε βρεθεί στο «Posidonio». Τότε, τραγουδούσε ο Γιάννης Πλούταρχος. Λίγο αργότερα, ως ...βόμβα έσκασε η είδηση της σύμπραξης Παντελίδη-Πλούταρχου στο «Teatro». (θυμηθείτε εδώ)


Επομένως, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους υποστηρικτές, συμψηφίζοντας τα δυο (τουλάχιστον εξ όψεως) σχεδόν πανομοιότυπα περιστατικά, μην αποκλείστε ότι και τώρα ακολουθείται η ίδια τακτική .

Μέχρι να αποδειχθεί αν οι προβλέψεις θα πέσουν μέσα ή από την άλλη θα δουν τον κουβά με τα σκουπίδια- πιθανότερο το δεύτερο σενάριο- αξίζει να εστιάσουμε στο αινιγματικό σχόλιο του Χάρη Λεμπιδάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, επικεφαλής της επικοινωνιακής καμπάνιας του Μπερτάκη σε ότι αφορά τα νυχτερινά του κέντρα,  στο υπό τον τίτλο: «Αντώνης Ρέμος: Φινάλε εμφανίσεων στο Αθηνών Αρένα με Κωνσταντίνο Αργυρό ! ( Βίντεο )» άρθρο, γράφει στον επίλογο : «Όσο αφορά τα σχέδια του Αντώνη Ρέμου για το φετινό καλοκαίρι; Υπάρχει μια πολύ πολύ μεγάλη έκπληξη. Σύντομα θα σας έχω νεότερα...»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...