Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Μόνο εδώ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ επενδύει ο Μπερτάκης στο «Ακρωτήρι»!

Akrotirigoodpic

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Η εξέλιξη της σεζόν , κατά κοινή ομολογία, δεν ήταν η αναμενόμενη για την πλειοψηφία των «νυχτερινών ναών». Λογικό, αν αναλογιστούμε πως η οικονομική κρίση έχει επισκιάσει τα πάντα και κατ’ επέκταση την προοπτική της νίκης . Ωστόσο , οι πιο τολμηροί πιστεύουν ατράνταχτα πως μέσω του πανικού και της αναμπουμπούλας αναδύονται νέες ευκαιρίες και νέα δεδομένα. Και κάπως έτσι , οι οικονομικά ισχυροί και προπαντός «ανοιχτόμυαλοι» επιχειρηματίες εκμεταλλεύονται τέτοιες συγκυρίες για να διεκδικήσουν όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά.

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή του Κώστα Μπερτάκη. Όπως έχει ήδη αναρτηθεί  αποκλειστικά διά χειρός μου στο «PatraGossip» , προχώρησε σε νέα εξαγορά νυχτερινού κέντρου. Του «Ακρωτήρι» για την ακρίβεια, του απόλυτου θερινού hotspot της Παραλιακής, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 1/6 με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Ελένη Φουρείρα. Η επιλογή τους μόνο τυχαία δεν είναι. Καθώς εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα, ότι είναι δύο τραγουδιστές με δεδομένη απήχηση και δυναμική, ταυτόχρονα  κάνουν… τη δουλειά τους χωρίς να προκαλούν. Στοιχείο πολύ σημαντικό για τον Κρητικό επιχειρηματία, να ακολουθείται (από όλους ανεξαιρέτως) ο προγραμματισμός του χωρίς παρεμβολές ή καθυστερήσεις.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο «Tsipas-Hlias blog» αξιόπιστη πηγή, πληροφορούμαι ότι, παραμένει σταθερός στην επιλογή του να κάνει και τούτη τη φορά την διαφορά και άπαντες να μνημονεύσουν το κατόρθωμα του. Προς τούτο, επενδύει πολλές χιλιάδες ευρώ μέσα στο χώρο, με σκοπό να εξυπηρετήσει το κοινό που τον ακολουθεί και τον πιστεύει. Τόσο τον ίδιο αλλά και τους καλλιτέχνες του. Ξέρει καλά ότι για να επιτύχει τον σκοπό του, πρέπει να αποδειχθεί ανοιχτοχέρης και κιμπάρης. Ξέρει ότι για να συνεχίσει να παραμείνει ακλόνητος στην κορυφή, οφείλει να παρουσιάσει ένα αποτέλεσμα αντάξιο αυτών που τον έχουν πολύ ψηλά.

Και θα το κάνει . Πιστέψτε με !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...