Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον επιχειρηματία. Που στρέφονται οι αρχές



Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον επιχειρηματία. Που στρέφονται οι αρχές


Ιδιαιτέρως κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος το πρωϊ της Μεγάλης Δευτέρας πυροβολήθηκε στο σπίτι του από δύο ληστές. Ο 52χρονος, μετά από μακρόχρονο χειρουργείο, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στον θώρακα αλλά και στην κοιλιακή χώρα, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς».


Ο Σταματιάδης βρίσκεται διασωληνωμένος, σε βαθιά καταστολή και οι γιατροί θα περιμένουν την αντίδραση του οργανισμιού του.

Οι αρχές έχουν συλλέξει τα στοιχεία για να επιχειρήσουν να βρουν τους δράστες. Το θέμα είναι εάν πρόκειται για οργανωμένη συμμορία ή για μεμονωμένο συμβάν. Περιμένουν τα στοιχεία από την βαλλιστική έρευνα, από τις σφαίρες που δέχθηκε ο 52χρονος, εξετάζουν τα κλειστά κυκλώματα από κάμερες από τα γύρω σπίτια, ενώ έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από την σύζυγο του Σταματιάδη, η οποία έκανε λόγο για δύο άνδρες ήταν μετρίου αναστήματος, φόραγαν μαύρα ρούχα και μιλούσαν άπταιστα ελληνικά.

Η σύζυγος του 52χρονου είπε σχετικά με το συμβάν:

«Μαζί ξυπνήσαμε, είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο από πίσω του.

Ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν “κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά”. Μέσα στο σπίτι υπήρχε ένα μικρό ποσό. Ο Αλέξανδρος προσπαθούσε να τους διώξει. Είδα τον ληστή να χτυπά τον Αλέξανδρο με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ο σύζυγος μου συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά τον ληστή. Τότε είδα τον δεύτερο ληστή να πυροβολεί τον άνδρα μου από πίσω. Έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές άρχισαν να τρέχουν», είπε η γυναίκα, επισημαίνοντας ότι οι δύο ληστές ήταν μετρίου αναστήματος και φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες.

πηγή : ereportaz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...