Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Μειώσεις μισθών 20% στον ΑΝΤ1




Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά ο ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Λάτσιο και τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση που σημείωσαν εκπομπές στις οποίες είχε επενδύσει.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων του που θα φθάσουν .. έως και το ποσοστό του 20%.

«Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να κάνουν ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα γίνουν μειώσεις 20% στους μισθούς, σε όλους ανεξαιρέτως. Όλα τα μεγάλα ονόματα θα συζητήσουν για μία μείωση της τάξης του 20%. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον καθένα ξεχωριστά. Θα λλάξουν οι συμβάσεις και τα συμβόλαια» είπε η δημοσιογράφος με τον Θέμη Μάλλη να προσθέτει ότι οι μειώσεις στους μισθούς αφορούν και τους δημοσιογράφους αλλά και τους τεχνικούς.

- πηγή: topontiki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...