Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

...και τα μυαλά στα blender



Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας άγνωστος ποδοσφαιριστής, κατάφερε μέσω της τηλεόρασης και του Survivor, να γίνει πρόσωπο γνωστό και πολυσυζητημένο. Και σίγουρα αγαπητό σε μια μερίδα γυναικείου κοινού.

Δεν νοιάζει κάποιες γυναίκες που μέσα από το παιχνίδι έβγαλε, λέει, ένα «σκατοχαρακτήρα». Δεν τις νοιάζει που είναι παντρεμένος με παιδιά… , δεν τις νοιάζει τίποτα. Χανταμπάκης να είναι αυτός και τα μυαλά στα blender. Άλλωστε το έχω γράψει και σ' ένα άλλο άρθρο μου: Οι νεαροί μπαμπάδες είναι sexy.
Δεν έχω δει ούτε μία φορά στην ζωή μου το Survivor. Ό,τι έχω μάθει, το έχω μάθει από αυτά που διαβάζω και από φωτογραφίες. Έτσι, δεν μπορώ να χαρακτηρίσω τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Που και πάλι, τα συμπεράσματα που θα έβγαζα θα ήταν απ’ ό,τι θα έβλεπα στην τηλεόραση. Έγραφαν γι’ αυτόν ότι είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται να δημιουργεί ίντριγκες ή ότι ήταν παίκτης με στρατηγική. Στην τελική, ο Χανταμπάκης και ο Ντάνος ήταν οι παίκτες που συζητήθηκαν πιο πολύ από όλους στο Survivor.
Σήμερα θα σας γράψω τι έμαθα γι’ αυτόν και θα σας δείξω φωτογραφίες με την γυναίκα και τα παιδιά του.
Μέχρι να παντρευτεί και να νοικοκυρευτεί είχε ασχοληθεί με διάφορα, ενώ παράλληλα γράφτηκε σε μια σχολή για να γίνει ειδικός στα τρόφιμα. Εν συντομία, ήρθε από τον Βόλο στην Αθήνα για να παίξει μπάλα με τη φανέλα του Πανελευσινιακού και παράλληλα για να συμπληρώσει το εισόδημά του δούλευε ως μοντέλο και μπάρμαν σε μαγαζιά της παραλιακής.
Σαν μοντέλο δεν κατάφερε και κάτι το σημαντικό. Ίσως έφταιγε το ότι είχε χοντρά μπούτια (ως ποδοσφαιριστής) και «βαριές» γάμπες. Ίσως γιατί ήταν πολύ σκόρπιος και χύμα… Γενικά ήταν μέσα σε όλα. Έπαιζε σε όλα τα ταμπλό. Και ποδόσφαιρο, και νύχτα, και Μιχάλης Ασλάνης, και μοντέλο, και τηλεόραση μέχρι και dj.
Ο Στέλιος Χανταμπάκης που έχει περάσει πια τα 30, είναι απ’ αυτούς που δεν χρειάζεται να δηλώσει επάγγελμα. Το επάγγελμα του είναι το όνομα του. Είναι μια νέα κατηγορία αυτή. Δεν είσαι τίποτα, είσαι απ’ όλα γιατί είσαι ο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...