Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Το deal της χρονιάς: Οριστικά στα χέρια του επιχειρηματία Σπύρου Δήμου o Διαγόρας Βραχνεΐκων



Δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη πάνω στο χαρτί, όπως συνήθιζαν να λένε οι παλαιότεροι στη δημοσιογραφία, και η ίδια η εξέλιξη των γεγονότων επιβεβαιώνει (κατά τρόπο πανηγυρικό) το «Tsipas-Hlias blog» για το δημοσίευμα «Αποκάλυψη :To ισχυρό πρόσωπο που ανεβάζει επίπεδο τον Διαγόρα Βραχνέικων!» της 17ης Ιουλίου.

Βέβαια , υπενθυμίζεται πως ο Αποστόλης Νικολόπολος διέρρευσε πρώτος την είδηση στο «patragoal», επιλέγοντας ωστόσο μετά από σκέψη, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στην (μικρή) «πιάτσα», να μην δημοσιοποίηση τα στοιχεία του επενδυτή. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που το deal Σπύρου Δήμου – Διαγόρα θα έπαιρνε σάρκα και οστά, το οποίο επιτυγχάνθηκε αργά χθες το βράδυ.

Με αυτά και με αυτά, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο ισχυρός άνδρας της εταιρίας WestEnergy μαζί με τους Χρήστο Λούβαρη, Γιάννη Κοζιώρη, Γιάννη Ποταμιάνο, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Παπαφωτόπουλο, θα οδηγήσουν διοικητικά την ομάδα των Βραχνεϊκων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ενώ αναμένεται να προσθετούν και άλλα μέλη τις επόμενες ημέρες.

Χρήστος Λούβαρης-Σπύρος Δήμου

Μετά την ευχάριστη είδηση, για την επιτυχημένη έκβαση της συμφωνίας , ο Χρήστος Λούβαρης ανάφερε χαρακτηριστικά :

«Μετά από πολλές προσπάθειες όλης της διοίκησης και ανθρώπων που αγαπούν τον ΔΙΑΓΟΡΑ , η λύση βρέθηκε και όλοι μαζί θα ζήσουμε την ιστορική στιγμή που είναι η συμμετοχή της ομάδας στην Γ ΕΘΝΙΚΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.


Καλοσωρίζουμε  στην οικογένεια του ΔΙΑΓΟΡΑ τον επιτυχημένο επαγγελματία κύριο ΔΗΜΟΥ ΣΠΥΡΟ και τον ευχαριστούμε πολύ για την κοινωνική του προσφορά μέσω της εμπλοκής του με την ομάδα μας και και την ευρύτερη περιοχή των Βραχνείκων και την πόλη της Πάτρας καθώς και το αχαϊκό ποδόσφαιρο. Τα καλύτερα έρχονται»,

Ειδικότερα, στο αγωνιστικό κομμάτι σημειώνεται πως προπονητής της ομάδας θα είναι ο Χρήστος Τσίκας , που πέρσι ήταν στην Δόξα Παραλίας, επιβεβαιώντας πλήρως το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Match" και του Αποστόλη Νικολόπουλου με βοηθό τον Σοφοκλή Παναγόπουλο, ο οποίος πέρσι ήταν στον πάγκο του Αετού Πατρών. 

Οι δύο νέοι τεχνικοί της ομάδας ήταν μαζί στην ομάδα του Διαγόρα όταν αυτή αγωνιζόταν στην Δ' Εθνική, ο μεν πρώτος ως προπονητής και ο δεύτερος ώς ποδοσφαιριστής.

Ο Γιώργος Κυριαζόπουλος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ενώ στον Διαγόρα θα συνεχίσει και ο αρχηγός Ανδρέας Τρίγκας


Σπύρος Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...