Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Δημόπουλος : «Παράθυρο ευκαιρίας» για το Rising Star

Φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να διπλασιαστούν οι εξ Πατρών παρουσίες στο Rising Star , μετά το «ποδαρικό» του Άρη Βανταράκη

Η εφαρμογή διαδικτυακής audition, όπου ήδη βρίσκεται στον «αέρα» και απαιτείται η όσο το δυνατών μεγαλύτερη συλλογή like , δίνει την ευκαιρία στον Δημήτρη Δημόπουλο να βρεθεί απευθείας στην τελευταία Live Audition του δημοφιλούς μουσικού talent show στον ΑΝΤ1 , την Κυριακή 15 Ιανουαρίου!

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε , είναι Subscribe και like στο βιντεκάκι που έχει ανέβει στο You-Tube.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου που αναρτήθηκε από τον όμιλο ΑΝΤ1 :

Το Rising star, το πιο interactive show στην Ελλάδα, σου δίνει μια ακόμα ευκαιρία να επηρεάσεις την εξέλιξη του ! Κάνε like αν σου αρέσει αυτό που ακούς και στείλε τον καλλιτέχνη απευθείας στην τελευταία Live Audition του Rising Star την Κυριακή 15 Ιανουαρίου!

Subscribe @ANT1 TV: http://goo.gl/4t4odh
Rising star – YouTube audition – Δημήτρης Δημόπουλος 

Γίνε και εσύ κριτής κατεβάζοντας την εφαρμογή εδώ:
►Android: https://play.google.com/store/apps/de...

►iOS: https://itunes.apple.com/gr/app/risin...



Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ενεργού συμμετοχής των τηλεθεατών στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1! 


Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν 4 κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας (Frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES) παίρνουν θέσεις και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν δυνατές στιγμές. 

Την παρουσίαση του Rising Star αναλαμβάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Οι auditions του Rising Star που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Γιάννενα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Κύπρο, σημείωσαν ρεκόρ συμμετοχών. Συνολικά, 3500 άτομα έλαβαν μέρος στις auditions με στόχο να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα. 

Ο μεγάλος νικητής του ελληνικού Rising Star θα λάβει δυο μοναδικά έπαθλα. Ένα πλήρες δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000€ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000€. Το Rising Star έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως αποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία.

Δείτε όλα τα video εδώ: https://goo.gl/mDVrRS
Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια στο http://www.antenna.gr/

ANT1 TV: 
Like us on Facebook: https://goo.gl/ZOzQvD
Follow us on Twitter: https://goo.gl/bu5Quh
Follow us on Instagram: https://goo.gl/bhKQLz
Follow us on Google+https://goo.gl/Fjt9t5
Official Website: http://goo.gl/DKMSnn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...