Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Μάρης: Ένας Game Changer στα Μedia

maris3


O επικεφαλής του ομίλου 24Media Group και πρόεδρος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Fortune.


Συνέντευξη στον Τάσο Ζάχο

Το 2016 σίγουρα ήταν μια χρονιά που ο επιχειρηματίας είχε την τιμητική του. Σε μια περίοδο συνεχών αλλαγών, στην οποία το διαδίκτυο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και τίποτα δεν μοιάζει να είναι πλέον δεδομένο, ακόμα και για τα παραδοσιακά μεγάλα συγκροτήματα του τύπου και της τηλεόρασης, ο επικεφαλής της 24ΜΕDIA Group είδε το όνομά του να φιγουράρει στις περισσότερες συζητήσεις για την επόμενη μέρα των ελληνικών ΜΜΕ.

Η υπόθεση της διάσωσης του Mega Channel, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, που έμεινε τελικά στα χαρτιά, οι εξελίξεις στον χώρο του Τύπου, αλλά και το μέλλον της ψηφιακής ενημέρωσης στην Ελλάδα είναι μερικά από τα θέματα για τα οποία κάποιος, εάν επιχειρήσει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα βρει πολλά δημοσιεύματα με το όνομά του σε περίοπτη θέση. Ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και έχει επιλέξει να τοποθετείται με τον θεσμικό ρόλο του: αυτόν του προέδρου της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ).

Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...