Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δελτίο ειδήσεων: Ένα βρώμικο τηλεοπτικό show




Εδώ θα τα μάθετε όλα….. Οι δημοσιογράφοι, η τηλεθέαση, τα αφεντικά, οι μέτοχοι, οι πολιτικοί, τα ψέματα, οι ίντριγκες, οι εκβιασμοί, οι μυστικές παρακολουθήσεις, η «λάσπη», η δικαιοσύνη και όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.


Όλα όσα εμείς δεν βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας αλλά συμβαίνουν και επιπλέον όλες οι σχέσεις που αναπτύσσονται στην μικρή κοινωνία ενός καναλιού και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το Newsroom είναι μία τηλεοπτική πολιτική δραματική σειρά του HBO που η πρώτη σεζόν παίχτηκε το 2012 και ολοκληρώθηκε στα τέλη του 2014, μετά από 25 επεισόδια και 3 σεζόν. Όπως έχω ξαναγράψει, επειδή βαριέμαι να βλέπω ένα-ένα τα επεισόδια, περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά και την βλέπω ολόκληρη, σαν μια μεγάλη ταινία. Το Newsroom μου άρεσε πολύ, γιατί πάντα μου αρέσει να παρακολουθώ τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες. Θα μου πείτε ότι είναι σενάριο και δεν είναι αλήθεια. Και θα σας πω, ότι κάθε βιβλίο, έργο ή σενάριο κρύβει μέσα του ένα μεγάλο ποσοστό αλήθειας.

Για περισσότερα στο Nikosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...