Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Nestle: Αύξηση φωτιά 30% στον ελληνικό καφέ

Αγγελική Παπαδοπούλου. Κορυφαίο στέλεχος Nestle

Λίγες μέρες πριν μπει ο νέος χρόνος, η Nestle σερβίρει… πικρό καφέ στους Έλληνες, προαναγγέλλοντας αυξήσεις τιμών που θα φτάσουν ως και το 30% (!) στα προϊόντα καφέ που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. 

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για απλές φήμες ή πληροφορίες της αγοράς, αλλά για μία παραδοχή που έκανε η ίδια η εταιρεία, μέσω της υπεύθυνης για την επικοινωνία με τα ΜΜΕ, Αγγελικής Παπαδοπούλου, η οποία διευκρίνισε πως η ελληνική θυγατρική της Nestle δεν θα απορροφήσει ούτε σεντ από τον νέο φόρο που θα επιβληθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2017 στον καφέ, μετακυλίοντας το βάρος στους καταναλωτές, καθώς η εκτίμηση της εταιρείας είναι ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο για να το “σηκώσει” έστω και εν μέρει (αν και εύλογα αναρωτιέται κανείς αν η Nestle θεωρεί πως είναι πιο λογικό το βάρος να πέσει στις πλάτες των ήδη γονατισμένων από την κρίση Ελλήνων που βλέπουν ακόμα και τον καθημερινό τους καφέ να μετατρέπεται σε… πολυτέλεια).
Για περισσότερα : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...