Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο Ήλειος δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος στο DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη

Image result for ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

Κι επίσημα ο Μάκης Νοδάρος ετοιμάζεται να προσδεθεί στο νέο , πολλά υποσχόμενο άρμα του Κώστα Βαξεβάνη , που θα επιχειρήσει να αποκαταστήσει την έννοια της ενημέρωσης στον Τύπο.

Όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο μαχόμενος δημοσιογράφος-εκδότης του HOT DOC και επικεφαλής της υπό σύστασης εβδομαδιαίας εφημερίδας , Documento . Η αφετηρία της κυκλοφοριακής του ροής υπολογίζεται εντός ημερών, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Για την προεπιλογή -πρόσληψη του στο "Documento" , ο  Ηλείος δημοσιογράφος που υπηρετεί χρόνια την ερευνητική δημοσιογραφία αντιμετωπίζοντας συχνά μηνύσεις, αγωγές ακόμα και απειλές, σχολίασε μέσω facebook :

«Το ότι με επέλεξαν να βρίσκομαι δίπλα σε επαγγελματίες καταξιωμένους συναδέλφους - δημοσιογράφους με σκοπό μέσα από την δημοσιογραφική έρευνα την ενημέρωση των πολιτών , με κάνει υπερήφανο. Η πρόσληψη μου στην μαχητική και αποκαλυπτική εφημερίδα , είναι ένα ηχηρό χαστούκι σε όλους αυτούς , που από τότε που έκλεισε η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" επιχείρησαν οργανωμένα να με εξοντώσουν οικονομικά με αποκλεισμό ακόμα και από τις τοπικές εφημερίδες...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...