Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

8 ασύλληπτοι τρομοκράτες της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Ομπάμα!



Επιστολή-βόμβα του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου


Επιστολή-βόμβα του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου στο ΕΘΝΟΣ. Σύμφωνα με τον φερόμενο ως αρχηγό της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ υπάρχουν εκεί έξω 8 ασύλληπτα μέλη της Οργάνωσης από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο οι προσωπικότητες κάποιων από τους οποίους τον επισκιάζουν!!! Ο Γιωτόπουλος μάλιστα υποστηρίζει ότι η CIA τους κρατάει στο χέρι ενώ τα πρόσωπα αυτά δεν ανήκουν στην Αριστερά ούτε στην κοινοβουλευτική αριστερά. Ο Γιωτόπουλος φωτογραφίζει το χώρο του ΠΑΣΟΚ!


Στη μακροσκελή επιστολή του κάνει λόγο για όπλο της «17 Νοέμβρη» και σημαντικά χειρόγραφα που «εξαφανίστηκαν» από το σπίτι-γιάφκα που είχε βρεθεί το 2002, αλλά και για καταθέσεις που μπήκαν στο αρχείο και συμμετοχή σε ανθρωποκτονίες που «έκαιγαν» συγκεκριμένα πρόσωπα και μία ομάδα 8 ατόμων. Μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, μιλάει για πρώτη φορά για στοιχεία, τα οποία συγκέντρωσε όπως αναφέρει με τη βοήθεια ενός συγκρατούμενού του, ενώ αφήνει αιχμές για το όπλο-σφραγίδα της «17Ν», το περιβόητο 45άρι.

Για περισσότερα : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...