Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Αποστόλης Νικολόπουλος στο δυναμικό του ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ


Ο Αποστόλης… σκοράρει ξανά στον ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96.3! 

Το παρασκήνιο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι εδώ ! Ο Αποστόλης Νικολόπουλος έχει πάρει θέση πίσω από το μικρόφωνο του Σπορ Φμ Πάτρας και σας περιμένει , σε μια εκπομπή με πολλές εκπλήξεις !

Η συμφωνία ανάμεσα στον ανερχόμενο αθλητικογράφο , διαχειριστή του patragoal.gr και συντάκτη της εφημερίδας "Match" , με την πλευρά του κ.Καραγεωργόπουλου είναι επίσημης μορφής . Σύμφωνα με πληροφορίες του "tsipashliasblog" , ο Αποστόλης Νικολόπουλος από Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή , από τις 20.00 μέχρι τις 21.00 , στο στούντιο του ΣΠΟΡ FM 96.3 με την εκπομπή «Ο κόσμος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»!

Θα σχολιάζει την επικαιρότητα, θα μιλάει για μπάλα (και όχι μόνον…) και θα φιλοξενεί στον ΣΠΟΡ FM ανθρώπους που έχουν σίγουρα κάτι ενδιαφέρον να μας πουν.

Κάπως έτσι λοιπόν , σηματοδοτείται η επιστροφή του Mr "Patragoal" στο Νο. 1 αθλητικό ραδιόφωνο . Εκεί όπου ξεκίνησε την δημοσιογραφική του σταδιοδρομία .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...