Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ!


Όλα τα κορόιδα της δημοσιογραφίας έγραψαν με μία πένα, όπως λέμε το είπανε μ' ένα στόμα, ότι την πάτησε ο Παπαδημούλης. Ο γνωστός τουιτεράς που κάνει και τον ευρωβουλευτή του σύριζα. Και γιατί οι σοβαροί δημοσιογράφοι της πλάκας συμφώνησαν πως ο Παπαδημούλης εξετέθη;

Με το που έσκασαν μύτη τα έξιτ-πολ στην Ισπανία, πριν καλά-καλά ανοίξουν οι κάλπες ο συριζαίος πρόλαβε να δώσει συγχαρητήρια στους Podemos για τη νίκη τους. Για το ότι πήραν μεγαλύτερο ποσοστό. Και αφού οι σύντροφοι Ποντέμος απέτυχαν, έβγαλαν λιγώτερες έδρες, άρα ο Παπαδημούλης έκανε γκάφα.
Μαλακίες. Αυτό που ήθελε ο Παπαδημούλης, το πέτυχε πάλι. Να γράφουν γι' αυτόν. Να τον αναφέρουν όσο γίνεται περισσότερο. Γι' αυτό άλλη δουλειά δεν κάνει από το να...σχολιάζει σχεδόν κάθε μέρα στο διαδίκτυο. Και οι δημοσιογράφοι, λες και είναι υπάλληλοί του, τα αναμεταδίδουν. Του κάνουν τζάμπα ρεκλάμα.
Καμία γκάφα ο Παπαδημούλης. Αυτό θα το πεις αν τον αγνοούν. Και γιατί, παρακαλώ, να είναι εκτεθειμένος. Τα έξιτ-πολ διασύρθηκαν, όχι ο ευρωβουλευτής του σύριζα, που απλά χάρηκε για την επιτυχία των Podemos. Οι οποίοι αν γινόντουσαν κυβέρνηση θα ήταν αλά Σύριζα. Δεξιά πολιτική, αριστερή κυβέρνηση.
πηγή : apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...