Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Παρασκήνιο : Ποια κορυφαία σαιτ της Πάτρας «παντρεύονται»


Αποτελεί κοινή διαπίστωση πως, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αμφισβητούν τις εφημερίδες, τα τηλεοπτικά κανάλια και όλα τα ΜΜΕ που μέχρι πρόσφατα ήταν τα κυρίαρχα και στρέφονται σε πιο εναλλακτικούς και ανεξάρτητους διαύλους ενημέρωσης ... Με τα σαιτ και τα blogs να έχουν κερδίσει την προτίμηση του αναγνωστικού κοινού .

Ανάλογη εικόνα παρατηρείται και σε τοπικό επίπεδο , όπου εκτός των νέων φιλόδοξων συναδέλφων που εξαναγκάζονται να εισχωρήσουν αμέσως στα βαθιά , πλέον ακόμη και οι παλιές " καραβάνες" - του έντυπου τύπου  κυρίως - δραστηριοποιούνται στην ηλεκτρονική δημοσιογραφία . Και μπορεί στην Πάτρα σήμερα το αναγνωστικό κοινό να έχει την δυνατότητα να ενημερώνεται από πληθώρα αξιόπιστων και έγκυρων ιστολογίων ενημέρωσης , όμως η δραματική συρρίκνωση της διαφημιστικής πίστας καθιστά αδύνατη την επιβίωση για όλους  . Έτσι , σε αυτό το πλαίσιο , όπως πληροφορήθηκε το "Tsipas Hlias blog" , κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα δημοσιογραφικά γραφεία η φήμη για ενδεχόμενη συγχώνευση δύο εκ των κορυφαίων πόρταλ . Μάλιστα , οι πιο εμπλεκόμενοι στο ζήτημα , επιβεβαιώνουν ότι η συμπόρευση έχει ήδη επιτευχθεί . 

Προσεχώς νεότερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...