Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ο ΤΙΓΡΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΗΝΤΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ




Η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη μεταφέρεται στην Αγγλία. Θα πάθουν την πλάκα της αιωνιότητας οι brexites. Φοβερά πράγματα για τους Άγγλους. Όχι γι' εμάς τους Έλληνες που τους γνωρίζουμε και δεν μας κάνουν εντύπωση τα αφεντικά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Το νέο είναι ότι ο Μελισσανίδης δεν αφήνει αναπάντητη την αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Αποφάσισε κι αυτός να πάρει το πακέτο μετοχών μιας ιστορικής ομάδας, συγκεκριμένα της Ληντς Γιουνάιτεντ, που τη δεκαετία του '70 είχε πάρα πολλούς φαν στην Ελλάδα.
Γιατί ο τίγρης κτυπάει την Ληντς; Επειδή η κάτοχος δύο κυπέλλων ΟΥΕΦΑ, του σημερινού γιουρόπα ληγκ, είναι στην πρέμιερσιπ, όπως η Νότιγχαμ του Μαρινάκη. Κόλαση!
Το πιο εντυπωσιακό της ιστορίας. Άνθρωπος που μέχρι χθες ήταν συνεργάτης του Μαρινάκη είναι αυτός που ανέλαβε για λογαριασμό του Μελισσανίδη να τελειώσει το deal με την Ληντς.
Στην Β' εθνική Αγγλίας, δηλαδή στην πρέμιερσιπ η Ληντς τερμάτισε 13η και η Νότιγχαμ 16η. Οι ομάδες της κατηγορίας είναι 24(!) και οι έξι πρώτες μετά από 48 αγώνες δίνουν και play-off. Χαμός. Προβλέπεται σφαγή Μαρινάκη και Μελισσανίδη, αν ο τίγρης μπουκάρει στην ποδοσφαιρική Αγγλία, σύμφωνα με το...παραμύθι του αποδυτηριάκια.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...