Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

(Μόνο Εδώ) - Πάτρα : Άμεση έξωση για οφειλές ενοικίων ύψους 6.600 ευρώ σε κορυφαίο νυχτερινό κατάστημα !


Σε πρόσφατες διαδικτυακές μου αναφορές , πάντοτε μέσα από το συγκεκριμένο blog , είχα επισημάνει με δραματικό τόνο τις ριζικές ανακατατάξεις που θα ακολουθήσουν στο νυχτερινό τοπίο , λόγο φυσικά της οικονομικής .. καταιγίδας .

Ακόμη και  επιχειρηματικά πρόσωπα που είναι "μπροστινοί" σε μεγάλους προβεβλημένους χώρους διασκέδασης , πλέον είναι πολύ αργά να πιαστούν σε σωσίβιο σωτηρίας . Οι αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που έφτασαν στο "Tsipas Hlias blog" και μοιράζομαι δημόσια μαζί σας , αφορούν ιδιοκτήτη κορυφαίου μπουζουξίδικου . Όπως όλα δείχνουν , θα επέλθει η πρόωρη λύση της σύμβασης μίσθωσης με πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του ακινήτου , αφού μόνο οι οφειλές των ενοικίων ξεπερνούν τα 6.600 ευρώ . Ξέχωρα τις υπόλοιπες οικονομικές υποχρεώσεις που προβλέπονται σε χώρους  μαζικής εστίασης ,  κάβα ποτών , ηχητική και φωτιστική κάλυψη , ΔΕΗ κα ... χωρίς φυσικά να υπολογίσουμε και τη μη εμπρόθεσμη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών σε εργαζόμενους και καλλιτεχνικά στελέχη . 

Η έξωση θεωρείται δεδομένη , όπως και το πιθανό σενάριο της αλλαγής διοικητικής πλεύσης από την επόμενη σεζόν . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...