Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η «βασίλισσα των πανηγυριών» ξεσπά : «Ευχαριστώ όσες με αντιγράφουν! Μάλλον έχω κάτι original, που αξίζει να μιμηθούν»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ

Κάθε αρχή και δύσκολη , σε οποιαδήποτε επαγγελματική ενασχόληση , ιδίως με την εμφάνιση της οικονομικής κρίσης , μόνο που στην περίπτωση της Μαρίας Σαμίου , κάποιοι ... καλοθελητές φρόντισαν να της βάλουν πρόσθετα εμπόδια .

Για άγριο «πόλεμο» και πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα , από επιχειρηματίες , συνάδελφους , ακόμη και από στενούς συνεργάτες που για αυτούς έβαζε το χέρι στη φωτιά , κάνει λόγο η λαικοδημοτική ερμηνεύτρια . «Κάποιοι δεν μπορούσαν με τίποτα να δεχτούν ότι μια αυτοδημιούργητη γυναίκα , η οποία βασίζεται αποκλειστικά στις δυνάμεις της και σε καμία ... συμμαχία , θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στα πανηγύρια . Ακόμη και στα πανηγύρια υπάρχουν κλίκες, συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και "χοντρό" παρασκήνιο , μέρος της οποίας δεν αποτέλεσα ποτέ» , δηλώνει χαρακτηριστικά στο «Tsipas-Hlias blog» η Μαρία Σαμίου . 

Στη συνέχεια της τοποθέτησης της συμπληρώνει : «Και σαν δεν έφτανε αυτό, που επίτηδες κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι δεν με ήθελαν στα πόδια τους, στα καλοκαιρινά εξτρά , με την κακία και την αχαριστία να γιγαντώνεται όταν σχημάτισα την "Γυναικεία Υπόθεση". Κάποιες φίλες - ο θεός να τις κάνει - και μέλη του γκρουπ , δεν μπορούσαν με τίποτα να δεχτούν ότι εγώ διέθετα τον καθοδηγητικό ρόλο , με αποτέλεσμα να φύγουν εν μέσω μια νυκτός σαν κυνηγημένες από το ...μαντρί . Η αλαζονεία και ο υπέρμετρος εγωκεντρισμός για αναζήτηση μιντιακής προβολής , τις οδήγησε στο να φτιάξουν το δικό τους ... γκρουπ . Στο ίδιο ακριβώς ύφος με την "Γυναικεία Υπόθεση». 

Παρόλο τις κακοτοπιές και τα ευτράπελα , η Μαρία Σαμίου νιώθει δικαιωμένη που ο κόσμος από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκε και αγκάλιασε το μουσικό της δημιούργημα . Μάλιστα, ακόμη και ο πυρήνας της ομογένειας σε σημαντικές μητροπόλεις σε Ευρώπη και  Αμερική , δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να την αποθεώνει . Ύστερα από την μεγάλη προέλευση κόσμου που η "Γυναικεία Υπόθεση" σημείωσε σε Γερμανία και Ισραήλ , ο πρώτος γυναικοκρατούμενος σχηματισμός που φτιάχτηκε για να υπηρετήσει με ήθος και αξιοπρέπεια την παράδοση του δημοτικού τραγουδιού , ετοιμάζεται για το καλοκαιρινό της τουρνέ . 







«Γυναικεία Υπόθεση» η διασκέδαση στο χορό του Προδρόμου (19 Ιουνίου)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...