Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Το μεγάλο deal του Σπυρίδωνα : Ποια τριάδα-φωτιά «κλείδωσε» πριν από λίγο




Με την οικονομική κρίση να έχει πλήξει ένα μοντέλο διασκέδασης που άνθησε τις προηγούμενες δεκαετίες πολλές φορές με στοιχεία υπερβολής ,οι επαγγελματίες του κλάδου αναζητούν νέες φόρμουλες με μοναδικό σκοπό να προσδώσουν ζωτικά κίνητρα στον κόσμο . 

Με δεδομένο και αυτό το γνωρίζουν άπαντες , ότι οι έξοδοι έχουν περιοριστεί , κυρίως στις μεγάλες πίστες και πλέον την θέση τους έχουν καταλάβει οι πιο μπουάτ χώροι , με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο η προεπιλογή της τριάδας στο ανοιξιάτικο σχήμα στη Συγγρού . Ο ιδιοκτήτης του κέντρου , Νίκος Σπυρίδων - ο γνωστός στη νύχτα της Αθήνας ως ο Λουλουδάς- επέλεξε να κινηθεί ορθολογικά , σε μπάτζετ ελεγχόμενο χωρίς υπερβολές . Στο σχήμα που κάνει πρεμιέρα τις 14.5 , θα απολαύσουμε την ανδρική δυάδα των Θάνο Τζάνη - Γιάννη Κώστογλου , με την Έλενα Γκρέκου να συμπληρώνει το καλλιτεχνικό puzzle . Πρόσκειται για γνώριμα πρόσωπα στο χώρο , με σημαντικές συνεργασίες και έχοντας διανύσει χιλιόμετρα στην πίστα , που αν δέσουν ως ομάδα θα αποτελέσουν μια από τις πρώτες επιλογές στη νυχτερινή Αθήνα . 

Ειδικότερα για την Έλενα Γκρέκου , σηματοδοτείται η επιστροφή της στα πρωτοκλασσάτα "σαλώνια" της πρωτεύουσας ... Στην πιο ώριμη , δημιουργική και κατασταλαγμένη περίοδο της ζωής της . Τόσα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της . 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...