Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

«Κλείδωσε» το deal μεταξύ Πάνου Κιάμου και «Mr Sfera» ! Δείτε που θα εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι !



O Πάνος Κιάμος είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα του στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. 

Μετά τις χειμερινές του εμφανίσεις στο club 22 , όπου πραγματοποίησε μια από τις πιο ώριμες σεζόν της πολύχρονης καριέρας του , καθιστώντας το γνωστό νυχτερινό κέντρο ένα από το πιο hot στέκια της σεζόν, ο κορυφαίος Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει με ένα ακόμα εντυπωσιακό project. Αυτή τη φορά όμως σε summer έκδοση . 

fm

Επί της ευκαιρίας της εμφάνισης του κορυφαίου καλλιτέχνη στην Αχαϊκή πρωτεύουσα , τη Δευτέρα του Πάσχα , τα είπαμε για αρκετή ώρα με έναν εκ των πιο στενών συνεργατών του . Μετά τον κυρ Βασίλη , δεύτερος στην ιεραρχία ακολουθεί ο Στέλιος . Από την συζήτηση που είχα μαζί του , μου επιβεβαίωσε πως έχει οριστικοποιηθεί η καλοκαιρινή συνεργασία του Πάνου Κιάμου με τον Χάρη Πολίτη . Του 30χρονου επιχειρηματία που συνεχίζει την ένδοξη πορεία του αείμνηστου πατέρα του , διευθύνοντας υποδειγματικά τον όμιλο . Και δεν αναφέρομαι μόνο στα μέσα μαζικής επικοινωνίας (ραδιοφωνικών σταθμών Sfera και Derti) αλλά σε πολλές ακόμη επιχειρήσεις που κληρονόμησε από τον αυτοδημιούργητο Γιώργο Πολίτη . 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tsipas Hlias blog , o χώρος που θα στεγαστεί το επιχειρηματικό πλάνο βρίσκεται  στο παραθαλάσσιο προάστιο της Βούλας , στην Αττική , χωρίς ακόμη όμως να έχουν καταλήξει στην επωνυμία του κέντρου . Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά στην τελική επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...