Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Έκανε δουλειές και στην Πάτρα ο celebrity με τα μοντέλα!




Τα νήματα του κυκλώματος, το οποίο εκτός από την Ελλάδα είχε απλώσει τις «δουλειές» του και στην Ευρώπη με συνολικά πέντε γραφεία, φέρεται ότι κινούσε Έλληνας επιχειρηματίας, ωστόσο ρόλο «κλειδί» είχε ένας πασίγνωστος μάνατζερ με μεγάλο όνομα στον χώρο των celebrities.


Το κύκλωμα, το οποίο εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, δρούσε επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ως... κανονική εταιρία, που διατηρούσε δύο γραφεία στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε Παρίσι και Βερολίνο.

Εξάλλου, έκανε ακόμη και «εξαγωγές» μοντέλων σε Γαλλία και Γερμανία, για να προσφέρουν τις ερωτικές υπηρεσίες τους σε πρόσωπα με βαρύ πορτοφόλι! Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 17 συλλήψεις, ενώ αναζητούνται άλλα 13 άτομα. Μεταξύ αυτών είναι ο γνωστός μάνατζερ, ο οποίος ξεχώριζε με τις εκκεντρικές εμφανίσεις του στα πάρτι των celebrities. Ο ίδιος έκανε δουλειές και στην Πάτρα! Είχε αρκετές γνωριμίες στην πόλη και ήξερε σε ποιους να στέλνει… τα «μοντέλα» του!

πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...