Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπά :"Παλιοκύκλωμα σε σιχαίνομαι!!!"



Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και Ανθρωπάκια !!Οσο πισώπλατα θα Μαχαιρώνεται τόσο η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ θα σας ανταμείψει !!!Παλιοκύκλωμα Σε σιχαίνομαι !!!Αλλα δυστυχώς η ευτυχώς λατρεύω τη δουλειά μου!!! 

Ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η λαϊκή τραγουδίστρια Έλενα Μπάση , με το οποίο στην ουσία αποκαλύπτει και ξεγυμνώνει τις παθογένειες πίσω στο από το παρασκήνιο . Όταν κλείνουν τα φώτα της ψευτοshowbiz της ψωροκωσταινας ...Στη χώρα των τυφλών , που βασιλεύει ο μονόφθαλμος , τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται . Άπαντες γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει τι ...θυσίες πρέπει να κάνει κάποιος προκειμένου να αναρριχηθεί στην "αφρόκρεμα" του εγχώριου lifestyle  .

Οι καλά γνωρίζοντες δεν έχουν και πολλές απορίες για τα όσα υποστηρίζει η γνωστή Ελληνίδα αοιδός της πίστας , αφού είναι κοινό μυστικό ότι ο ... σκοπός αγιάζει τα μέσα . Η Έλενα Μπάση , με μακρά και πετυχημένη πορεία στο λαϊκό τραγούδι , με σημαντικές συνεργασίες και που αυτή τη περίοδο έχει στα σκαριά τη νέα της δισκογραφική συνεργασία υπό την σφραγίδα του Πάνου Φαλάρα και Νίκου Τερζή , δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομα τους . 

Στην εποχή της απόλυτης απομυθοποίησης , της κατάρρευσης επώνυμων , ισχυρών glamorous επιχειρηματιών και ..."προτύπων" που το ίδιο το σύστημα μας είχε επιβάλει για δεκαετίες με το έτσι θέλω , είναι καιρός να .. ανοίξουν και άλλα στόματα . Η Έλενα Μπάση έκανε την αρχή . Καιρός να ακολουθήσουν κ άλλοι . 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...