Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ




Μεγάλη νίκη της ΑΕΚ. Τεράστια νίκη. Η ομάδα που τερμάτισε 28(!) βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, τον ξανακέρδισε για δεύτερη φορά τούτη τη σαιζόν. Και, μάλιστα, στον τελικό κυπέλλου.

Μεγάλη νίκη η ΑΕΚ, αλλά και μεγάλη... ήττα ο Ολυμπιακός, ο οποίος, να το πούμε κι αυτό, έδινε την εντύπωση πως δεν έπαιζε στο γήπεδο έναν τίτλο, αλλά τα σουβλάκια με τις μπύρες σε φιλικό ματσάκι. Ότι αυτό ήταν το στοίχημα. Όχι το κύπελλο, όχι ένας τίτλος, αλλά ποια ομάδα θα πληρώσει τα τυλιχτά και με καλαμάκι σουβλάκια.
Γι' αυτό, άλλωστε, εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Μαρινάκης στον οποίον έχει απαγορευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο. Επειδή το ματς ήταν... φιλικό, όχι επίσημο, όχι κυπέλλου.
Τέρμα και τελείωσε. Είμαστε κοινωνία της πλάκας. Για πλάκα έχουμε τους πολιτικούς και τα κόμματα που πουλάνε ηθική και μας κάνουν τη ζωή πατίνι. Για πλάκα έχουμε και τους λειτουργούς της δικαιοσύνης και της δημοσιογραφίας. Αποκλεισμένος από το ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης και γράφοντας σ' ό,τι κουβαλάει κάτω από την κοιλιά του, την απόφαση του ανακριτή, βγήκε στη σέντρα και χαιρέτησε παίκτες, προπονητές, διαιτητές. Αν ήταν παρών και ο Κοντονής θα χαιρετούσε κι αυτόν.
-apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κι όμως. Τρίτη σερί εβδομάδα …sold out το Fantasia

Από το καλοκαίρι, όταν πρώτοι γράψαμε για το συγκεκριμένο σχήμα, πιστεύαμε ότι θα κάνει την διαφορά. Μάλιστα, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνο...